2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Születés heteForrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-05-10 10:34:38
Néhány napja ugyan tart már az immáron tizedik alkalommal megrendezett Születés hete programsorozat, de érdemes még körülnézni a program-kavalkádban, hiszen találhatunk olyan elõadást, bemutatót, mely minket is érdekelhet.

A szervezõk célja a programsorozat 2003-as elindításával az volt, hogy közelebb hozzák egymáshoz a gyermekvállalást még csak tervezõ, a gyermeket váró, vagy már azt nevelõ szülõket az ellátásban részt vevõ szakemberekkel, intézményekkel. Ezen kívül minél szélesebb körû tájékoztatást szerettek volna nyújtani a várandós, vagy közvetlenül a szülés elõtt álló családoknak a nagy eseményrõl. A cél az volt, hogy a leendõ szülõk a legprecízebben felkészüljenek az ellõttük álló eseményekre, hiszen a születés csodája olyan élmény, amely minden szülõ életében meghatározó, és egyedi. Életünk mérföldköve az anyaság és az apaság, nem mindegy tehát, hogy milyen körülmények között éljük azt meg.
A rendezvénysorozat országos szintû, különbözõ városokban számtalan program várja az érdeklõdõ kismamákat, kispapákat, kisdedeket.
Tudomásunk szerint városunkban sajnos nincsenek programok , a legközelebbi helyszín Debrecen, ahol a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nõgyógyászati Klinikája (Nagyerdei körút 98.) és az Ifjúsági Ház (Simonffy u. 21) kapcsolódott be a Születés hete – rendezvénysorozatba. Közösségi oldalukon friss programok, és részletes tájékoztatás várja az érdeklõdõket. A még hátralévõ programokon védõnõk, pszichológusok, nõgyógyászok, gyermekorvosok elõadásait hallgathatjuk meg, és érdekes foglalkozásokon vehetünk részt.
A rendezvénysorozat május 11.-én szombaton délután zárul, a gyermekvállalást tervezõknek, vagy a gyermeknevelésben részt vevõknek érdemes ellátogatni Debrecenbe; nincs messze a Cívis város, és úgy tûnik az elõrejelzéseket olvasva, strandolásra amúgy sem lesz alkalmas az idõjárás a hétvégén.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!