2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
A DEAC Armada „elvérzett” a rájátszás harmadik körében, az MVFC bejutott a legjobb négy közéForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-05-15 12:13:15
  Futsal. Csütörtökön este rendezték a férfi futsal NB I. felsõházi rájátszásának harmadik fordulóját, amelyben mind a két hajdú-bihari gárda kénytelen volt részt venni.    

A mérkõzések elõtt és alatt még élt a remény, hogy a Mezei-Vill és a DEAC Futsal Club is ott lehet a következõ körben, a lefújás után azonban kiderült, csak az egyik hajdúsági egylet, a Berettyóújfalu jutott tovább.

 

Szoros volt

Hazai pályán fogadta az Admirál Haladás VSE csapatát Turzó József alakulata. A házigazdák a hetedik percben megszerezték a vezetést, amire egybõl jött a válasz, 1–1. A 12. percben újra elõnybe kerültek az újfaluiak, Rábl talált a vendég kapuba. A második félidõt a szombathelyiek kezdték aktívabban, a meg is lett az egyenlítés, de a következõ minutumban ismét átvették a vezetést Trencsényiék, 2–3. A rendes játékidõ 3–3-as döntetlennel ért véget, így következhetett a kétszer öt perces hosszabbítás. A ráadásban tovább folyt az adok-kapok, melybõl az MVFC jött ki jobban, 5–4-es arányban megnyerte az összecsapást, ami azt jelenti, hogy tovább harcolhat a döntõbe jutásért. Folytatás hétfõn, ismét Berettyóújfaluban a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, ahol az ellenfél a Gödöllõi Bikák lesz.

 

Az Aramis volt a jobb

Kozma Mihály tanítványainak Budaörsön, a Colorspectrum Aramis otthonában kellett volna kiharcolni a gyõzelmet a folytatás érdekében. A debreceniek jól tartották magukat a több válogatott játékost is a soraiban tudó Aramis ellen, az ötödik percben 1–1 volt az állás. Még a félidõ végén sem volt nagy a baj, a hazaiak csupán egygólos elõnnyel (2–1) tudtak fordulni. A pauza után egyenlített a DEAC – a budaörsiek azonban összekapták magukat, és végül 5–3-ra megnyerték a derbit. Érdekesség, hogy az Aramis mind az öt találatát egyetlen játékos, Da Silva Ribeiro Roni szerezte. Az Armadának ezzel befejezõdtek a küzdelmek, jöhet a jól megérdemelt pihenõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!