2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Mezei-Vill: Már csak egy gyõzelem kell a döntõhözForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-05-18 14:36:07
  Futsal - Második elõdöntõs meccsét is megnyerte a Berettyóújfalu a Gödöllõi Bikák ellen.        

Ezúttal idegenben volt sikeres a Mezei-Vill: a férfi futsal NB I. elõdöntõjének második felvonásán 7–2-re nyertek Turzó József tanítványai Gödöllõn. A három gyõzelemig tartó párharc állása így 2–0-ra módosult, tehát már csak egy diadal kell, és az újfaluiak biztos résztvevõi lesznek a finálénak.

Nehéz volt az eleje

A hazaiak kezdték jobban a mérkõzést – Schranz révén az elsõ félidõ elsõ felében kétgólos elõnyre tettek szert a Bikák. Ezt nem hagyhatta szó nélkül aMezei-Vill sem, rákapcsoltak az újfaluiak, végül 2–2-es állásnál mehettek pihenõre a csapatok.

A második játékrészben már esélyt sem hagytak a gödöllõieknek a hajdúságiak. Turzó József alakulata szépen lassan meglépett, a 33. percben már 6–2-t mutatott az eredményjelzõ az MVFC javára. A végjátékra is maradt egy újfalui találat, Nagy István állította be a 7–2-es végeredményt.

Az Újfalu elõnye így tovább nõtt, mindössze egy gyõzelem, és a döntõben vannak a hajdú-bihariak. A harmadik ütközetet május 21-én, hétfõn 19.30-tól rendezik, a helyszín a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnok lesz.

 

A tények

Gödöllõi Bikák–Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 2-7 (2-2)

Szt. István Egyetem Sportcsarnoka, Gödöllõ. Játékvezetõk: Farkas B., Solymosi A., Futó T.

Gödöllõi Bikák: Hegedûs F. – Szente T., Baranyai P., Jenei O., Vidák B. Cserék: Ács G., Biczi G., Simonyi G., Nagy R., Schrancz B., Frank P., Lovrencsics B. Edzõ: Baranyai Pál.

MVFC: Pallai G. – Lovas N., Rábl J., Trencsényi J., Szécsi B. Cserék: Nagy I., Da Silva Mendes Leonardo, Togoi Victor Cosmin, Gál I., Melo José Michel, Nagy T., Tihanyi Cs. Edzõ: Turzó József

Gólszerzõk: Schrancz B. (4., 9. p.), Trencsényi J. (14. p.), Rábl J. (20. p.), Szécsi B. (24. p.), Nagy T. (31. p.), Leo Mendes (32., 33. p.), Nagy I. (38. p.)

Sárga lap: Vidák B. (12. p.), Jenei O. (25. p.), Baranyai P. (25. p.), Schrancz B. (27. p.)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!