2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Elballagtak az „Orgonások”Forrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-06-14 11:39:03
2012. június 8-án a Rákóczi Óvodából elballagott az Orgona csoport.

Óriási izgalommal és készülõdéssel vártuk mi, szülõk is ezt a napot. Hetekkel ezelõtt „osztottuk”, mondtuk, írtuk, üzentük, szerveztük, gyûjtöttük a meglepiket, hogy minél emlékezetesebb pillanatokat szerez-zünk szeretett Marika néninknek, Zsuzsa néninek és Ibolya néninek.

Tudtuk – illetve csak sejtettük - hogy nem könnyû feladat 28 kisgyermeknek megtanítani ezeket a verseket, dalokat – a szereprõl nem is beszélve – de azt is tudtuk, hogy ez a mi óvó néninknek, dadusunknak nem lehet probléma, õk tutira olyan ballagási mûsorral készülnek, amitõl szem nem marad szárazon. Így is lett. Hálásan köszönjük.
Az együtt töltött négy év alatt tökéletesen, megismertük egymást, nyugodtan bíztuk rájuk gyermekeinket, mert biztosak voltunk abban, hogy a lehetõ legjobb kezekben vannak. Minden reggel mosolyogva, vidáman várták õket a csoportszoba ajtajában, ilyenkor már az aznapi „munka” is elõ volt készítve, így minden szülõ nyugodtan indulhatott dolgára. Az elmúlt években sok mindenen mentünk keresztül együtt. Sokat sírtunk, de még többet nevettünk. Nem felejtjük el a jó hangulatú szülõi értekezleteket, melyekrõl általában este 7 óra táján már „ki kellett rugdosni” bennünket.

Eltelt 4 év, annak minden örömével és bánatával.
Köszönjük az óvoda minden dolgozójának segítõkész, áldozatos munkáját.

Hálával tartozunk Varga Jenõné Marika néninek, Egeresi Jánosné Zsuzsa néninek és Fekete Imréné Ibolya néninek, hogy a rájuk bízott kisgyermekeinkbõl igazi iskolaérett gyermekeket neveltek, akik biztosan meg fogják állni helyüket az iskolában.

Szeretném megköszönni a csoport szülõi közösségének a 4 év alatt végzett munkáját. Öröm volt veletek „dolgozni”.

Balázsné Szabó Mária
szülõ

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!