2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Ballagtak a Körösszakáli Bihar Nemzetiségi Általános Iskola tanulóiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-06-17 13:08:32
Körösszakál (HBN-Vmirjáncki József) – Gyõri Zoltán iskolaigazgató és Monok Sándor osztályfõnök vezetésével gyülekeztek immár utoljára az osztálytermükben az általános iskolát végzett nyolcadik osztályos tanulók. Beültek a helyükre, ahol évekig dolgoztak. Mögöttük felsorakoztak a szülõk is, akik szebbnél szebb virágcsokrokkal és ajándékokkal jelentek meg az osztályteremben.

Pontosan tíz órakor megszólalt az iskola csengõje, elindultak, hogy búcsút vegyenek osztálytermeiktõl, azoktól a helyektõl, ahol nyolc éven át tevékenykedtek.

Miután az épület termeit bejárták, kint az udvaron sorakoztak fel, ahol már várták õket az iskola tanulói, és a sok-sok hozzátartozó és meghívott vendég, akik erre az alkalomra tisztelték meg a végzõs diákokat.

Gurbai Gábor nyolcadik osztályos végzõs diák társai nevében köszönt el iskolatársaitól, a tanáraiktól. Ezután Veress Andrea hetedik osztályos tanuló kedves szavakkal az iskola tanulóinak nevében búcsúzott az iskola legidõsebb diákjaitól.

Monok Sándor tanár úr osztályfõnökként kedves szavakkal bocsájtotta útra tanítványait. Felemlítette, milyen sok szép, értékes cselekedeteket hajtottak végre tanítványai, melyre büszkék lehetnek a diákok, de az iskola is.

Gyõri Zoltán az iskola igazgatója köszönte meg a most búcsúzó nyolcadikosainak, hogy becsülettel teljesítették a rájuk bízott feladatokat. Értékes tagjai voltak az iskola közösségének. Majd ajándékkönyvet adott át a tanítási év során nyújtott jó, vagy kiváló teljesítményekért.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!