2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Hastáncban gazdag nyárForrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-07-12 10:43:43
A nyári hónapok is mozgalmasan kezdõdtek az Igazgyöngy Alapítvány hastáncos csoportjainak

 

2012. június 24-én került megrendezésre a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központban az Erika hastáncgála, amely nagyon fontos esemény az életemben, hiszen mindegyik csoportomnak itt van lehetõsége mindent megmutatni, amit az elmúlt évben tanult. Ilyenkor van lehetõség megismerni egymást és mi hastáncosok, nagyon élvezzük ezt az eseményt, hiszen ott vannak szeretteink, barátaink, akik ilyenkor részesei lehetnek egy olyan hangulatnak, ami máshol nem tapasztalható. Egyik kis tanítványom szokta mondani: ”Olyanok vagyunk, mint egy nagy család.” És bizony ez tényleg így is van! Szóval nekem, van 35 gyerekem + kettõ, akikkel együtt is alszom. Ebben a nagy családban mindenkinek megvan a helye és én igyekszem, hogy az is megtalálja akinek addig sehol sem sikerült.
A gálán hat csoport mutatta meg tudását. Az Igazgyöngy Alapítvány négy csoportja: Keleti Gyöngyöcskék, Igazgyöngyök, Kicsi Gyöngyök és a Pici Gyöngyöcskék. A Kenza felnõtt csoport, aminek tagjai nem csak városunkban élõk, hanem messzebbrõl is járnak táncolni és a legfrissebb csoport a zsákai Kenza gyermek hastánccsoport.
Mindenki lelkiismeretesen készült és remélem szép élményekkel távozott. Volt aki hosszúnak találta  a mûsoridõt, volt aki rövidnek. A dolgok jelenlegi állása szerint jövõre még hosszabb lesz, remélem! Megköszönném mindenkinek a támogatást, a fellépõknek pedig köszönet a színvonalas produkciókért! Remélem jövõre a mi nagy családunk még nagyobb lesz!

Az Igazgyöngy Alapítvány két hastáncos csoportjának még csak most ért véget a tanév! Július 8-án a Kicsi Gyöngyök és a Keleti Gyöngyöcskék rész vettek a IV. Gyöngyösi Országos Hastáncversenyen, ahol az alábbi eredményeket érték el:

Arany minõsítést kapott: Juhász Bogi és Nagy Csilla szólója, Juhász Bogi és Pálfi Viki duója.
Ezüst minõsítést kapott: Karácsony Réka szólója, aki 9 éves és elsõ versenyzõ volt a versenyen.

A Kicsi Gyöngyök: Tóth Réka, Karácson Sára, Karácsony Réka, Vékony Kittike, Bíró Petra, Marczin Anna és Tikász Dórika. A Keleti Gyöngyöcskék és a Sunshine duó: Nagy Dia és Kállai Kittike.

A verseny után kis csapatunkkal még egy kicsit kirándultunk a verseny okozta stressz feloldása végett a Poroszlón található ökocentrumba, ahol igen jól érezte magát mindenki. A legnagyobb sikere a vízi játszótérnek volt, ahol a hastáncos kislányok bizonyíthatták, hogy aki jól táncol az jól is tutajozik! Nagyon jó, tartalmas nap után hajthattuk álomra a fejünket. Senki nem igényelte a ringatást.

Köszönet mindenkinek és most már tényleg jó pihenést a nyárra! - Pappné Vajda Erika

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!