2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Húsz település turisztikai értékét ismerheti meg a nagyközönségForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-07-13 08:05:23
Debrecen. A kulturális szövetség tagtelepülései mutatkoznak be azon a fesztiválon, melyet a Városok, Falvak Szövetsége Kulturális Régió Egyesület pénteken(ma) és szombaton rendez meg Debrecenben a Kossuth téren.

 

Az immár negyedik alkalommal megszervezett találkozón 20 település turisztikai információs pontokkal és mûvészeti együttesek fellépéseivel mutatkozik be. Az érdeklõdõket programajánlókkal, nyereményjátékokkal, kézmûves termékekkel és kóstolókkal várják. A mûvészeti csoportok este 6 órától lépnek színpadra, akik többek között Balatonfüredet, Kecskemétet, Hajdúböszörményt, Biharkeresztest, Püspökladányt, Ceglédet, Debrecent és Kisújszállást képviselik.

A „Közösek a gyökereink” fesztivál mindkét estéjén 20 órától koncert várja a cívisváros lakóit: pénteken a népzenei alapokra épülõ Cucás Világzenei Együttes lép fel Kálmán Péter vezetésével, míg szombat este a ceglédi Silhouette formáció, modern jazz játéka szórakoztatja a fõtérre kilátogatókat. A rendezvény megtekintése ingyenes, a turisztikai információs pontok pénteken 14.00 órakor nyitnak

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!