2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
II. Fogathajtó verseny PocsajbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-08-05 20:47:07
Pocsaj – Második alkalommal rendezte meg augusztus 4-én Pocsaj Önkormányzata a fogathajtó versenyt a településen – ezúttal is nagy sikerrel.

A fogatosok még tavaly versenyeztek elõször pocsaji pályán, de szeretnének hagyományt teremteni azzal, hogy minden évben megrendezik – adták hírül a szervezõk, Fodor István és Kalmár Péter. A versenyre 25 fogatos nevezett be, minden korosztály képviseltette magát kisebbektõl az idõsebbekig.

Csikósok is felléptek

A reggeli órákban a finom disznótoros – hurka, kolbász, tepertõ – reggeli után csikósok mutatták be tudományukat, szórakoztatták a szurkolókat. A kicsiknek az akadálypálya mellett pónilovaglásra volt lehetõségük, melyet sokan ki is használtak.

A verseny elsõ fordulója délelõtt, másik fordulója délután volt, közben ebéddel várták a szervezõk a résztvevõket és vendégeket: a marhapörkölt többféle variációja közül lehetett választani.

A nap végén eredményhirdetés

A késõ délutáni órákban eredményhirdetéssel zárult a II. fogathajtó verseny: minden versenyzõt díjakkal, kupákkal jutalmazott a zsûri és a szervezõk, melyeket Kecskés Gyula polgármester adott át.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!