2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Nyilvános fórum KomádibanForrás: saját
Utolsó módosítás: 2013-02-07 13:02:40
Komádi polgármestere, Tóth Ferenc Lakossági Fórumot tartott a helyi polgárok számára a Mûvelõdési házban, 2013. február 5-én.

A polgármester nyilvános tájékoztatást adott többek között a város adósság rendezésérõl, az iskola állami kézbe adásáról, a Berettyóújfalui Járási Hivatal Komádi Kirendeltségérõl, a beruházások helyzetérõl és a közmunkaprogramokról. Beszélt még a komádi ivóvíz minõség javító programban való részvételrõl is, melyben a víz majd az arzén, a vas és a mangán kiszûrése után lesz iható és egészséges a lakosság számára.

Több mint százan jelentek meg az eseményen, akik a beszámoló után feltehették kérdéseiket. Az emberek többségét a szemétszállítás magas díja és a belterületi utak karbantartásának ügye érdekelte. Volt, aki a kóbor kutyák magas száma miatt panaszkodott, volt, aki az építendõ leálló sávban lévõ gólyafészkek esetleges eltelepítésének módját firtatta. A polgármester elmondta, hogy a jövõben pályázatok útján folyamatosan javítják majd az utakat és a gólyafészkek 100 méteren belül áthelyezésre kerülnek. Beszélt a 10%-os rezsi csökkenésrõl is, ami várhatóan tavasztól és õsztõl lép hatályba. A fórumon Tóth Ferenc készséggel hallgatta meg az emberek problémáit és igyekezett válaszolni minden felmerülõ gondra.

Rozsik Rita

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!