2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Három tolvajt tetten értek, négyet késõbb fogtak elForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-03-23 17:42:03
Hajdú-Bihar – Debrecen egyik nagyáruházban három férfit tetten értek lopáson, továbbá Berettyóújfaluban egy személyt, Hajdúnánáson kettõt, míg Püspökladányban is egy személyt vettek õrizetbe a járõrök lopás elkövetése miatt – tájékoztatott Kovács Károly.

Az elmúlt 24 órát összesítõ közleményében beszámolt egy 20 éves ittas férfirõl is, aki Hajdúszoboszlón édesanyja lakásában dühöngött, megrongálva a berendezési tárgyakat. – Az erõfitogtatásának a segítségül hívott rendõrök vetettek véget, akik elõállították a kapitányságra és a meghallgatását követõen – rongálás miatt – õrizetbe vették – tudatta a rendõr õrnagy.

Hiába tiltották el

Hajdúböszörményben egy személygépkocsi vezetõjét vonták a rendõrök intézkedés alá, akirõl az igazoltatás során kiderült, hogy a jármûvezetéstõl a bíróság korábban eltiltotta, azonban annak idõtartama még nem járt le. A 43 éves szegvári lakost elõállították a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságra és õrizetbe vették – tájékoztatott Kovács Károly, hozzátéve: az õrizetbe vett személyeket a rendõrök – gyorsított szabálysértési eljárásban – 72 órán belül bíróság elé állítják.
HBN

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!