2024. április 27. Szombat, Zita.
 
UEFA-MLSZ Grassroots Labdarugó Regionális döntõForrás: saját
Utolsó módosítás: 2013-03-28 11:07:28
A Komádi Sportcsarnokban került megrendezésre az UEFA-MLSZ Grassroots Labdarugó Regionális döntõ. Itt került sor a Gyermekotthonok Regionális Atlétika döntõre is, melyet a MOB finanszíroz, a Labdarugó Döntõt pedig az UEFA-MLSZ. A koordinációs feladatokat a Kecskeméti székhellyel rendelkezõ Hit- és Sport Alapítvány látja el.

 

Az Alapítvány célja, hogy hátrányos helyzetben lévõ, az állami gondozásban élõ fiatalok számára sporteseményeket szervezzen, ezáltal tartalmas idõtöltést biztosítson.

- A sportcsarnokban Radics Kálmán az Alapítvány elnöke köszöntötte a részvevõ csapatokat: - Komádi Gyermekotthon, Arany János Gyermekotthon /Berettyóújfalu/, DMJV Reménysugár Otthona /Debrecen, Debrecen és Nyírségi Lakásotthonok, Dévaványa Gyermekotthon, Békés Lakásotthonok. Arra kérte a tornán résztvevõ fiatalokat, hogy legyenek sportszerûek és csak a játék domináljon.  – A házigazdák nevében Hidvégi László alpolgármester, a Komádi Gyermekotthon igazgatója köszöntötte a csapatokat. A csapatok egyik fele Körösszakálba utazott és ott kezdte meg a tornát, majd ismét a helyi sportcsarnokban folytatódott a verseny. A végig nagyon izgalmas, kiélezett küzdelemben délutánra megszületett a végeredmény. Az egész versenyt végig nézte, izgulta két holland patronáló is, Theo Hoogerwerf és Bert Weick, akik a Komádi Gyermekotthon csapatának drukkoltak.

Labdarúgás: - 1. helyezett: - Komádi Gyermekotthon,

2. helyezett: - Debrecen és Nyírségi Lakásotthonok,

3. helyezett: - DMJV Reménysugár Otthona /Debrecen/

Gólkirály: - Buliska György, - Komádi Gyermekotthon. Legjobb kapus: - Bujdosó Dávid, - Komádi Gyermekotthon. Legjobb játékos: - Frida György, - Debrecen és Nyírségi Lakásotthonok.

A foci után került sor a távolugrás és futás döntõjére. Ennek a végeredménye: - Távolugrás: -

I. – Csecsõdi Imre, - Debrecen és Nyírségi Lakásotthonok, II. - Bujdosó Benjamin, - Komádi Gyermekotthon, III. – Lakatos Tibor, - Komádi Gyermekotthon.

40 m-es síkfutás: - I. – Bujdosó Benjamin, - Komádi Gyermekotthon, II. – Hajdú Norbert, - Dévaványa Gyermekotthon, III. – László Alfonz, - Komádi Gyermekotthon.

A díjakat Radics Kálmán elnök és Hidvégi László alpolgármester adták át. A sport rendezvény után a Barsi Dénes Általános Iskola ebédlõjében a résztvevõ csapatok és kísérõik megebédeltek, majd közös beszélgetéssel, barátkozással zárult a sportesemény.

Cserép Imre

tudósító

/Fotók: - Cserép Imre és Radácsi Kálmán/

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!