2024. május 5. Vasárnap, Györgyi.
 
Kivágták a fáját, majd megverték – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-04-04 11:48:10
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. április 3-án 1 személyt fogtak el és 22 személyt állítottak elõ a rendõrök, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt. Megyénk közútjain 2 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Az elmúlt huszonnégy órában tulajdon elleni szabálysértés miatt 3 fõt vett õrizetbe a Balmazújvárosi Rendõrkapitányság. A járõrök a város külterületén igazoltattak 2013. április 3-án délelõtt három férfit, akik nem tudtak elszámolni a náluk lévõ fa eredetérõl. Az ellenõrzés során kiderült, hogy a fát a Hortobágyi Nemzeti Park területén található un. Epres erdõbõl vágták ki. A három helyi férfit a járõrök elõállították a kapitányságra, ahol meghallgatásukat követõen õrizetbe vették õket.

Szabadságukban korlátozva

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság járõrei 2013. április 3-án késõ este Nagykereki és Nagyzomlin közötti úton igazoltattak egy férfit. Az ellenõrzése során kiderült, hogy a Berettyóújfalui Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki vele szembenorgazdaság miatt. A 46 éves férfit ezért elõállították a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették.

Garázdák

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság csoportos garázdaság bûntett elkövetése miatt nyomozást indított három toldi férfi ellen, akik 2013. április 3-án délelõtt a toldi, Táncsics utcában bántalmaztak egy helyi férfit. A sértett 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az eddigi adatok alapján a vitára és a bántalmazásra azért került sor, mert a sértett szóvátette a három testvérnek, hogy az õ telkérõl fát vágtak ki. A rendõrök a 21, 22 és 27 éves férfiakat elfogták és elõállították a Biharkeresztesi Rendõrõrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták õket.

Szintén csoportos garázdaság bûntett elkövetése miatt indult eljárás a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságon, mert egy családi nézeteltérés miatt hat komádi lakos összevitatkozott majd összeverekedett egy zsadányi család négy tagjával. A járõrök elõállították a családok tagjait, közülük két komádi férfit gyanúsítottként hallgattak ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!