2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Három éves kislány bolyongott az erdõben – Rendõrségi hírek HajdúbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-05-20 11:24:41
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 18 személyt fogtak el és 35 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt körözés alapján, míg 5 személyt az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt fogtak el.

Megyénk közútjain 2 könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Az ittasság ellenõrzések során 8 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérõ.

Körözték õket

Debrecenben a járõrök – 2013. május 19-én az esti órákban – három olyan helyi férfit is igazoltattak, akikrõl az adataik ellenõrzésénél kiderült, hogy a bíróság körözi õket. Két (26 és 36 éves) férfi ellen a Debreceni Járásbíróság, míg a harmadik (35 éves) ellen aDebreceni Törvényszék adott ki korábban elfogató parancsot. A három körözött személyt a rendõrök elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, majd õrizetbe vették õket.

Tiltott kéjelgõ

Szexuális szolgáltatásait kínálta illegális módon az a 34 éves nõ, akit 2013. május 19-én a délelõtti órákbanDebrecen külterületén értek tetten a rendõrök. A nyírmihálydi nõt elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen õrizetbe vették.

Ellene tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt folyik az eljárás.

Illegális határátlépõk

Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségmunkatársai (2013. május 19-én délelõtt) öt olyan külföldi férfit igazoltattak Biharkeresztes területén, akik nem tudták hitelt érdemlõen igazolni azt, hogy jogszerûen tartózkodnak az országban.

Az intézkedés alatt a határrendészek kérdéseire elmondták, hogy a hajnali órákban Ártánd térségében lépték át illegálisan az államhatárt.

A rendõrök a három afgán és két pakisztáni férfit elõállították a határrendészeti kirendeltségre, majd meghallgatásukat követõen a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára szállították õket további intézkedések céljából.

Eltévedtek

Bagamér külterületén (2013. május 19-én délelõtt) a gombát szedõ helyiek egy egyedül sétáló – három év körüli – kislányt találtak, ezért értesítették a rendõrséget. A helyszínre érkezõ határrendészek rövid idõn belül megtalálták az eltévedt kislány édesanyját, aki a közelben bodzát szedett. Kiderült, hogy a növény szedése közben véletlenül kerültek át a határ román oldaláról Magyarországra. A Nyírábrányi Határrendészeti kirendeltség munkatársai a román társzervek segítségével juttatták haza az anyát és leányát.

Szabálysértési õrizetben

Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabályértés – sikkasztás – elkövetése miatt 2013. május 19-én két (23 és 34 éves) nádudvari férfit, aHajdúhadházi Rendõrkapitányság pedig lopáselkövetése miatt egy 34 éves helyi, valamint egy 52 éves hajdúsámsoni férfit vett szabálysértési õrizetbe.

A rendõrség az õrizetbe vett személyeket gyorsított szabálysértési eljárás keretén belül állítja bíróság elé.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!