2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Az MVFC befejezte, a DEAC még küzdForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-05-27 12:31:31
Vereséggel zárták a bajnokságot az újfaluiak, a debreceniek számára a legutolsó esély következik.

Legnagyobb riválisa, a Gyõr otthonában lépett pályára a 2012/13-as bajnokságban utoljára a Mezei-Vill. Jól indult a derbi az újfaluiak számára, hiszen Lovas révén a hetedik percben meglett a vezetés, ám az ETO sem hagyta magát, gyorsan egyenlítettek a házigazdák – félidõ végül 3–3-as döntetlennél zárult. A fordulás után már nem jutottak szóhoz Turzó József tanítványai, ezzel szemben a gyõriek még kétszer betaláltak, ami azt jelentette, 5–3-ra a bajnok Rába nyerte meg az ezüstérmes Újfaluval szemben megvívott presztízscsatát.

Az alsó ágon érdekelt DEAC számára sorsdöntõ mérkõzés következik hétfõn 18.30-tól a Hódosban a Rubeola FC Csömör ellen. Amennyiben a jelenleg a tabella utolsó helyén álló debreceniek meg tudják verni a csömörieket, akkor megelõzve a Veszprémet esélyük nyílik osztályozót játszani, és talán megõrizhetik NB I-es tagságukat.

HBN

A tények

Rába ETO–MVFC-Berettyóújfalu 5–3 (3–3)
Gyõr, Magvassy Sportcsarnok. Vezette: Kovács Péter.

MVFC: Tihanyi Cs. – Lovas N., Nagy I., Szabó P., Rábl J. Csere: Gál I., Siska G., Trencsényi J., Szécsi B., Sánta J., Kiss A., Pallai G. Vezetõedzõ: Turzó József.
Gól: Dos Santos (8., 29.), Harnisch Á. (15.), Da Rocha (16., 37.), illetve Lovas N. (7.), Rábl J. (12., 15.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!