2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Tanévet zártak PocsajbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-06-23 18:48:07
Pocsaj – Lezárták a 2012/2013-as tanévet a pocsaji iskolában is: a gyerekek mostantól a várva várt nyári szünidõt élvezhetik.

A 9 órakor kezdõdõ ünnepség elején Kecskés Gyulapolgármester és Molcsán Piroska igazgatónõ beszéde hangzott el, majd Baksán Blanka 3/a osztályos tanulóromán verset mondott.

Díjak, könyvek is átadásra kerültek

A hagyományokhoz híven – már harmadik éve – ilyenkor kerül átadásra az „Év pedagógusa” díj, melyet ez évben Szilágyiné Szána Katalin pedagógusnak adott át a pocsaji önkormányzat jóvoltából a polgármester.

Idén azoknak a szülõknek a munkáját is oklevéllel honorálták, akik sokat segítettek a tanév során. Õk voltak: Nagy Zoltánné, Gajdicsné Csala Erika, Bohosné Tarcsi Tímea, Mándoki Attiláné, Mezei Katalin, Alimanné Pala Mónika.

Az igazgatónõ jutalomkönyveket, okleveleket adott át a gyerekeknek, melyeket a tanulmányi-, közösségi munkáért, versenyeredményekért, kiemelkedõ magatartásért, szorgalomért kaptak.

„Vakációváró” mûsor is volt

könyvek átadása után Oláh Nikoletta 5/a osztályos tanuló verssel búcsúztatta a tanévet, majd Halász Fruzsina és tanára, Kiss Tibor Zsigmondné szintetizátorjátéka következett.

A vakációt várva a tanulók egy zenés-táncos mûsorral hozták közelebb a nyári szünetet, akiket Kozákné Deák Magdolna és Böszörményi Józsefné készítettek fel.

Nagyné Kelemen Mónika – tudósító

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!