2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Az OTP-nél is drágul a bankolásForrás: penzcentrum.hu
Utolsó módosítás: 2013-07-06 19:28:45
Az OTP is áthárítja a tranzakciós illetéket szeptembertõl. Az eddigi 87 forint helyett 101 forint lesz a rendszeres utalás, egyéb elektronikus pénzmozgások esetén 3 ezrelékes díjat számol fel a bank. A Simple csomagnál például megszûnik a 2 ingyenes készpénzfelvétel és még 6 ezrelékes díjat is számol fel ilyenkor a bank. 

"A Hirdetmény módosítását a tranzakciós illetékrõl szóló a 2012. évi CXVI. törvénynek - 2013. augusztus 1-tõl hatályos - a 2013. évi CXXIII. törvény 9. §-a szerinti módosítása és az általa okozott költségnövekedés indokolja."- írja a bank honlapján található hirdetmény.

Tartalma:

Rendszeres utalások költsége azoknál a számláknál, ahol eddig 87 Ft volt mostantól 101 Ft lesz. Az eseti utalások díjai 0,1%-kal emelkednek, a minimumdíjakkal együtt.  A Simple számláról mi is írtunk, hiszen az OTP bank ezzel az új termékével élre tört a folyószámlák között, egy olcsó megoldás volt mindenkinek. De most némileg változnak a csomag díjai, ugyancsak a Varga-csomagnak köszönhetõen.

Simple MCO PayPass fõkártya éves díja a 2. évtõl megemelkedik. Kedvezménycsomagok havidíjai is emelkednek.  Megszûnik a 2 ingyenes készpénzfelvétel. Az állandó átutalás és csoportos beszedések díjai emelkednek.

A Hitelkártya sem ússza meg

A csoportos beszedési megbízás díja 73 Ft helyett 86 Ft lesz megbízásonként havonta, nõ a pénzfelvételi díj. Vásárlás hitelkártyával továbbra is 0 Ft.

Összefoglalva tehát minden drágul az OTP-nél, de a kártyás vásárlás továbbra is ingyenes. Ezzel talán el is dõlhetett, hogy az talán mindenhol költségmentes maradhat. Rossz hír viszont, hogy a kártyadíjak emelkedésével és az egyéb díjakkal azért mégiscsak többet fizetünk, mint a csomag elõtt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!