2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-08-27 10:31:56
Az elmúlt 24 óra eseményei. A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 1 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 15 fõt állítottak elõ, közülük 5 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain sérüléssel járó közúti baleset nem történt.

Debreceni Rendõrkapitányságra 2013. augusztus 25-én délután érkezett bejelentés arról, hogy egy nõ kapával bántalmazta férjét. A helyszínre kiérkezõ járõrök láttán sem nyugodott meg a támadó, mert a sértettel tovább folytatta a veszekedést. Az egyenruhások a ház udvarán elfogták a dühös asszonyt, akit a kapitányságra elõállítottak. Az 57 éves B. Józsefnét a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene súlyos testi sértés bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság.

 

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság csoportosan elkövetett önbíráskodás bûntett és súlyos testi sértés bûntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást három helyi lakossal szemben. A három férfi 2013. augusztus 25-én kora délután megjelent a sértett lakásán, bántalmazták, tõle a szerintük jogosnak vélt pénztartozás megadását követelték. A kiérkezõ járõrök B. András 65 éves, B. Zsolt 38 éves, B. András 45 éves férfiakat a helyszínen elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki õket.  A három férfit õrizetbe vették.

 

Az ártándi határátkelõhelyen 2013. augusztus 25-én éjszaka egy moldáv férfi igazoltatása során megállapítást nyert, hogy tiltott határátlépést követett el, mivel úgy lépett be az ország területére, hogy jogszerû tartózkodásra jogosító okmánnyal nem rendelkezett. A férfit ezért elõállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatását követõen a további eljárás lefolytatása céljából a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára vitték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!