2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Az elmúlt 24 óra intézkedéseiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-08-27 10:40:01
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök. Az egyenruhások 21 fõt állítottak elõ. Megyénk közútjain 1 súlyos és 4 könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Kiraboltak egy 30 éves férfit 2013. augusztus 20-án éjszaka a debreceni Petõfi téren. A férfit bántalmazták, majd elvették pénzét és mobiltelefonját. A helyszínre érkezõ járõrök a közelben elfogták az egyik támadót, akit elõállítottak és gyanúsítottként kihallgattak, majd õrizetbe vettek. Társát 2013. augusztus 21-én reggel hajdúhadházi lakásában fogták el a rendõrök. Sz. Imre 24 éves gyanúsítottal szemben – õrizetbe vétele mellett – rablás bûntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja le az eljárást. A nyomozó hatóság mindkét gyanúsítottal szemben elõterjesztést tett elõzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

Debrecenben a Maróthy György utca és a Sarok utca keresztezõdésében egy oszlophoz lakatolt kerékpárt rongált meg egy férfi. A bejelentést követõen a rendõrök elfogták a biciklin dühét levezetõ debreceni férfit. A 19 éves G. Zalánt elõállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Vele szemben az eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja le.

 

Az egyenruhások 2013. augusztus 21-én 21 óra 20 perckor megjelentek Debrecenben a Böszörményi úton, mert bejelentés érkezett a rendõrségre arról, hogy ott egy férfi hangosan kiabál és barátnõjét fenyegeti, bántalmazza. B. Attilát a rendõrök a helyszínen elfogták és a kapitányságra elõállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség és más bûncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 29 éves debreceni férfival szemben az eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja le.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!