2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Chippendale-táncosokat ellenõrzött a NAVForrás: hir24.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-09 09:48:15
Erotikus szolgáltatásokat ígérõ internetes hirdetések alapján hajtottak végre augusztusban ellenõrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyõrei a Dél-Alföldön.

Az ellenõrzések egy részében telefonon egyeztetett idõpontokban és helyszíneken jelentek meg a járõrök, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínálók körében végeztek ellenõrzéseket. Ezekben az esetekben a pénzügyõrök nem sokkal az ellenérték átadása után - a felkínált szolgáltatás igénybevétele nélkül - igazolták magukat és adóköteles tevékenység adószám hiányában történõ folytatása miatt több adóigazgatási eljárást indítottak. Ezen túl az illetékes járásbíróságnál feljelentést tettek tiltott prostitúció miatt.

Az egyik ellenõrzött ember ellen - közvetítõi tevékenység miatt - a pénzügyõrök fiatalkorú sérelmére elkövetett kerítés bûncselekmény megalapozott gyanújával tettek feljelentést.

A hatóság az akciósorozat folytatásaként legénybúcsúkra, leánybúcsúkra megrendelt sztriptíz- és chippendale-szolgáltatásokat is ellenõrzött. Elõzetesen minden esetben - szintén internetes hirdetések alapján - telefonon egyeztették az idõpontokat és helyszíneket. A szolgáltatók minden alkalommal megjelentek az elõre megbeszélt helyen és idõpontokban, de a szolgáltatások ellenértékének átvétele után egyetlen esetben sem állítottak ki számlát vagy nyugtát - olvasható a tájékoztatásban.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!