2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Gála a gyerekekértForrás: Rozsik Rita
Utolsó módosítás: 2013-11-18 12:18:39
Jótékonysági Gálát rendeztek november 16-án, 14 órától a komádi Barsi Dénes Általános Iskolában, ahol az intézmény nagyon sok tanulója fellépett.

Az általános iskola igazgatónõje, Molnárné Kolozsvári Irén a mûsorok kezdete elõtt köszöntötte a vendégeket, városunk polgármesterét, Tóth Ferencet, a képviselõtestület tagjait,Kapornai Judit, tankerület vezetõt és Majosi Pálma, tanügyi referenst, valamint megköszönte Szabóné Tóth Mariannának és Hegyesi Róbertnek a rendezvény megszervezését. A programokat az iskolai énekkar kezdte meg, akik népdalokat énekeltek Debreczeni Mária vezetésével. Ezután az iskola 6. csoportjának Palotás táncát láthatta a közönség. Adiákok fõként humoros jelenetekkel és táncokkal készültek a Jótékonysági Gálára; a vendégek láttak többek között mazsorett, cigány, kalapos, modern és hastáncokat. A legtöbb mûsorszámot az iskola pedagógusai tanították be a gyerekeknek.


A megjelentek a rendezvény alatt vacsora- és támogatói jegyeket vásárolhattak, amelyeknek befolyt pénzösszegét a diákok szabadidõs programjaira fordítják majd: udvari játékok beszerzésére, vetélkedõk díjazására és rendezvények szervezésére.


Este, 20 órakor az iskola ebédlõjébenzenés vacsoraesttel zárult az esemény.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!