2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Karácsonyi adományokat gyûjt a Magyar Élelmiszerbank EgyesületForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-11-20 19:56:51
Idén is megszervezi karácsonyi élelmiszergyûjtését a Magyar Élelmiszerbank Egyesület: pénteken és szombaton országszerte 137 település 256 nagyáruházában fogadja a lakosság élelmiszeradományait a szervezet.

A felajánlásokat, elsõsorban a karácsonyi sütés-fõzéshez felhasználható tartós élelmiszereket az Auchan, a Metro, a Penny Market és a Tesco üzletláncok 256 áruházában várják. Az összegyûjtött adományokat az Élelmiszerbank karitatív szervezetek közremûködésével a gyûjtések helyszínének közelében élõ rászoruló családoknak juttatja el még karácsony elõtt - közölte az egyesület szerdán az MTI-vel.

Az akció lebonyolításában körülbelül 3500 önkéntes vesz részt, köztük a CIB Bank mintegy 300 munkatársa. A kezdeményezéshez csatlakozott Jakupcsek Gabriella, Péterfy Bori, Pokorny Lia, Somogyi Zoltán, Szalóki Ági és Szekeres Nóra is. A múlt évben a lakosság 93 tonna tartós élelmiszert ajánlott fel a gyûjtési hétvégén, így csaknem 15 ezer rászoruló családnak jutott adomány. Az egyesület célja, hogy idén még több családnak segíthessenek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!