2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Hatalmas a szegénység, egészségtelen módon megfertõzte a politika a hétköznapokat, Molnár Ferenc Caramel mégse hagyná itt az országot, pedig a legtöbb barátja megtette már.

  • A politika egészségtelen módon az élet részévé vált.
  • Minden médium politikai szócsõvé vált, amivel hiteltelenítik magukat.
  • Azért születünk, hogy fogyasszunk, rabszolgákká válunk.
  • Rohadt szegény országban élünk, családok tengetik az éhhalál küszöbén az életüket.
  • Az igazságügyi miniszter nem tett szalonképes kijelentést, amikor a romákról beszélt.
  • Caramel nem menne külföldre, bár a kortársai közül sokan elmentek már.

A debreceni rendõrök egyeztetésre hívták a társszerveket a tanyákon élõk biztonsága érdekében.

A hajdú-bihari rendõrök külterületi ellenõrzéseket tartottak.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közjogi Intézetének adjunktusa szerint az új házszabály értelmében az ellenzéki összefogás kisebb pártjai úgy sem alakíthatnak önálló képviselõcsoportot, hogy a szövetség más tagjainak csatlakozását elfogadják.

Jó hangulatú és hasznos tanácskozásra gyûltek össze Magyarhomorogon a dél bihari települések polgármesterei, valamint azok a szakemberek, akik egy település gazdasági kérdéseivel foglalkoznak.

Példaértékû összefogás eredményeként ismét kaphatók az élelmiszerboltokban a gyulai hústermékek - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Budapesten, egy CBA-áruházban újságírókkal.


Berettyóújfalu önkormányzata és a Bihari Szociális Szolgáltató Központ sikeresen pályázott, s nyert el mintegy 170 millió forint európai uniós támogatást. A most indult projekt nyitórendezvénye a volt Megyeháza Fráter László termében volt.

 

Több olyan jótékonysági rendezvényt tartanak megyénkben is az elkövetkezõ napokban, melyeknek bevételei a vörösiszap-katasztrófa okozta károk enyhítését szolgálják. Az országos összefogást megyénkbeli népmûvelõk kezdeményezték.

Disznót vágtak Derecskén2010-02-07 19:43:59
« 1. oldal »