2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Fenyõfa vásár2014-12-04 10:24:28

Eladó heverõ!!!2013-11-08 13:35:00

Alig használt kihúzható ágynemûtartós heverõ 2 db fotellel sürgõsen eladó!
Érd.: 30 / 691-6477

Az adózási analfabéták idén könnyedén letudhatják személyi jövedelemadó-bevallási kötelezettségüket, ha nem segít a munkáltatójuk, és nincs kedvük bajlódni vele, vagy nem szeretnének pénzt áldozni szakember segítségének igénybe vételére. Aki azonban visszatérítésre számít, annak továbbra is jobb, ha a hagyományos utat választja.

Idén eggyel kevesebb jövedelemsáv alapján állapítják meg a saját jogú nyugdíjakat Magyarországon.

A kormány az Országos Érdekegyeztetõ Tanácsban született megállapodásnak megfelelõen döntött a minimálbér és a garantált bérminimum jövõ évi növekedésérõl. Így 2009-ben 71 500 forint lesz a minimálbér - közölte Budai Bernadett kormányszóvivõ.

A mostani pénzpiaci krízis a korábbiakkal összevetve már-már ellenõrzött folyamatnak tûnik, az amerikai kormány, de a piaci szereplõk is tanultak az elõzõ összeomlásokból. A jegybankok szinte rutinszerûen pumpálják a dollár tíz-és százmilliárdokat a piacokra a likviditás fenntartása érdekében, a talpon maradók pedig nem hagyják sorsukra bajba jutott társaikat. Nem jár persze olyan jól mindenki, mint a Lehman, vagy az AIG, úgy tûnik, odaát is vannak egyenlõbb társaságok. Hét év alatt tízszeresére nõtt a listavezetõ bukás értéke. Egy kis csõdtörténelem az elmúlt nyolc évtizedbõl.

Elindult a Tesco sertéshús-árképzésének ellenõrzése - írja a Napi Gazdaság. A cégnél a Mezõgazdasági Szakigazgatási Hivatal kutakodik, mert szeptember elején egy húsipari termelõ azt állította: túl olcsó a Tescóban árult hús.

« 1. oldal »