2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Csökkent a benzin ára2015-05-14 13:07:25

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal, a gázolajét pedig 4 forinttal emelte pénteken a Mol Nyrt.

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal csökkentette szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Bruttó 3-3 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benziné nem változott.

Emelte bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Bruttó 2-2 forinttal ismét csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Olyan évkezdetre nem emlékszem, amióta a homokóra csak pereg, pereg, pereg, hogy drasztikus árcsökkenési hullám zúdult volna a honra. Nem csak a hon alja háborog, midõn emelkednek a tételek, elvégre senkinek sem hálás feladat könnyíteni bukszája vastagságán. Ladányi Tóth Lajos jegyzete.

Ismét csökkentette az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal, a gázolajét pedig 3 forinttal mérsékelte a társaság pénteken.

Mától 3,3 százalékkal csökken a távhõ díja – ezt írja elõ a februárban elfogadott rezsicsökkentési törvény október 1-jén hatályba lépõ szabálya.

A múlt év õszihez képest 5,7 százalékkal kevesebbe kerül az áram hétfõtõl, miután a rezsicsökkentésrõl februárban hozott törvény erre vonatkozó szabálya vasárnap hatályba lépett.

Csökkent a benzin ára2014-07-23 15:21:08

Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI kedden.

Emeli bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Múlt héten háromszor is csökkent a benzin és a gázolaj ára. Most szerdán csak utóbbié fog növekedni.

Újabb 5 forinttal csökkent a benzin, és 4 forinttal a gázolaj ára. Már majdnem 60 forinttal kell kevesebbet fizetni egy literért, mint a másfél évvel ezelõtti rekordok idején. A Híradónak nyilatkozó elemzõ szerint jövõre akár 360 forintig is csökkehet az ár.

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Javulást mutatnak a hazai kkv-vezetõk várakozásai az elõzõ negyedévhez képest.

Elszállt a krumpli ára2013-07-15 09:55:57

 

Jócskán elszaladt a burgonya ára: idén májusban 36 százalékkal haladta meg a tavalyit.

A megszokottnál jóval korábban, július 31-ig kell a szülõknek csekken befizetniük az állami tulajdonú Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) számlájára a tankönyvcsomagok árát - értesült a Népszava.

hirdetés
Csökkent a gázolaj ára2013-05-29 12:13:08
Az autóbenzin és a gázolaj fogyasztói ára Magyarországon, 2011-2013. áprilisAz autóbenzin és a gázolaj fogyasztói ára Magyarországon, 2011-2013. április - ˆ Forrás: MTI
Budapest, 2013. május 29., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változott.
« 1. oldal »  Következő »