2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Bemozdult a forint2012-03-28 12:12:35

Kissé erõsödött a forint szerda reggelre a fontosabb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A forint a nemzetközi kedvezõ hangulat hatására az MTI által megkérdezett elemzõk szerint tartani fogja árfolyamát kedden, és 290-292 forint között mozog majd az euróhoz viszonyítva.

Helybenjár a forint2012-03-24 13:11:31

Nem változott szombaton a forint árfolyama, a héten azonban a térségbeli devizákkal együtt nagyjából egy százalékkal gyengült.

Lényegében nem változott a forint árfolyama péntek reggelre a fontosabb devizákhoz képest: röviddel hét óra után az eurót 293,22 forinton jegyezték a nemzetközi bankközi deviza kereskedelemben a csütörtök esti 293,29 forint után.

Árnyalatnyit erõsödött a forint csütörtök reggelre az elõzõ napi gyengülés után, nyolc órakor az eurót 292 alatt, a svájci frankot 242 alatt jegyezték. Késõbb fillérekkel gyengült a magyar fizetõeszköz.

Alig változott a forint árfolyama kedden reggel a fontosabb devizákkal szemben. Hétfõn délutánig még erõsödött a forint, követve az euró erõsödését a dollár ellenében, de estére elfogyott a lendület, és gyengült a forint a bankközi devizapiacon.

Mérsékelt gyengüléssel kezdte a hétfõi kereskedést a forint, késõbb azonban irányt változtatott, így az euró árfolyama 290 forint alá került.

Erõsödött a forint csütörtök délelõtt a fõbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi kereskedelemben a szerda esti jegyzésekhez képest.

A vártnál enyhébb uniós dorgálás, illetve a pozitív nemzetközi hangulat is hozzájárult a forint erõsödéséhez. Az is kedvezõ hír lehet, hogy a svájci frank ismét gyengülni kezdett az euróval szemben, és megközelítette az 1,21-es szintet, áll a Commerzbank napi pici kommentárjában.

Bár kora reggel még árnyalatnyit erõsödött a forint, késõbb gyengülni kezdett a bankközi devizapiacon; tíz óra körül az eurót 293 forint közelében jegyezték. A kereskedõk szerint a forint kisebb gyengülését a dollár euróhoz viszonyított erõsödése okozza.

Gyengült a forint péntek reggelre a fõbb devizákhoz képest a bankközi piacon. Napközben is csak filléreket változott az árfolyam, az euró beállt a 294 forint körüli szintre.

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Gyengült csütörtök reggelre a forint, ami az amerikai jegybank szerepét betöltõ Fed elnökének beszédét követõen a nemzetközi piacokon kialakult némileg visszafogottabb befektetõi hajlandóságnak tudható be.

Továbbra is stabil a forint2012-02-03 11:17:54

Továbbra is tartja árfolyamát a forint pénteken délelõtt, az eurót 10.15 órakor 291,65 forinton jegyezték a bankközi devizapiacon a reggeli 291,42, és a csütörtök esti 291,47 forint után.

Õrzi nyereségét a forint2012-02-02 11:06:14

Õrzi szerdán szerzett nyereségét a forint: az eurót csütörtök délelõtt tíz órakor 291,49 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben a szerda délutáni 291,50 forint után.

Valamennyi fontosabb külföldi devizához képest erõsödött a forint szerda reggelre. Az euró, a dollár és a svájci frank is több mint egy forinttal gyengült a magyar fizetõeszközhöz képest.

Korrigálta kissé hétfõn szerzett nyereségét a forint kedd reggelre, csatlakozva ezzel az eurónak a görög adósság átalakítási tárgyalások elhúzódása miatt megtorpant erõsödéséhez.

Vegyesen kezdte a hetet a forint, a péntek esti jegyzésekhez képest a dollár árnyalatnyit erõsödött, a svájci frank enyhén gyengült a forinthoz képest hétfõ kora reggel.

Lendületbe került a forint2012-01-19 12:12:43

Az általában is javuló euróövezeti befektetõi bizalom és a Magyarországgal szembeni korábbi piaci fenntartások oldódása együttesen jelentõs erõsödéshez juttatta a forintot csütörtök reggelre.

Nagy zavarban a forint!2012-01-16 09:07:32

Az eurózóna országainak általános leminõsítése miatt az alkuszok beijedtek, így a forintot is inkább adják, mint veszik ma reggel, ezért látványosan gyengül a pénzünk.


A szerda esti és csütörtök hajnali nyugalom után csütörtök reggel újra beindultak az eladók a forint piacán.

Budapest, 2011. december 28., szerda (MTI) – Alig változnak az árfolyamok a nemzetközi devizapiacokon az év végi lanyha forgalomban, a forint péntek óta 306-307 forintos euró jegyzési tartományban mozog, szerényen erõsödik.


Budapest, 2011. december 6., kedd (MTI) – Alig változott a forint árfolyama kedden reggel a nemzetközi bankközi piacon hétfõ estéhez képest: az eurót 300 forint, a svájci frankot 243 forint körül jegyezték.

Budapest, 2011. december 1., csütörtök (MTI) – A forint árfolyama gyengült csütörtökön kora este az euróval és a svájci frankkal szemben a délutáni jegyzésekhez képest a bankközi devizapiacon.

A nap elsõ felében veszített értékébõl a forint, kora délután ledolgozta hátrányét és erõsödött, miután a világ vezetõ jegybankjai döntöttek arról, hogy növelik a pénzmennyiséget a piacokon.

Budapest, 2011. november 29., kedd (MTI) – Erõsödött a forint kedden reggel a nemzetközi bankközi piacon a frankhoz és a dollárhoz képest, a többi fontosabb devizához viszonyítva nem változott az árfolyam: az eurót 308 forint körül jegyezték.

« Előző « 3. oldal »  Következő »