2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Gyengült a forint a fõbb devizákhoz képest kedd reggel a nemzetközi bankközi piacon. Az euró gyengülését követve a dollárral szemben: az eurót 298 fölött, a svájci frankot 245 forint körül jegyezték fél nyolc elõtt.


Budapest (MTI) – Gyengült péntek reggelre a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon.

Csütörtök reggelre veszített a forint az euróval szemben a bankközi devizapiacon, a svájci frankkal és a dollárral szemben viszont még tartja magát. Az árfolyamokat várhatóan befolyásolja majd, hogy csütörtökön tér vissza Görögországba az Európai Unió küldöttsége, és döntenek arról, hogy megkapja-e az ország a mentõcsomagból esedékes hitelrészt.

Gyengült a forint2011-09-28 10:46:09

A romló globális piaci hangulatban gyengült a forint szerdán délelõtt mind az euróval, mind a svájci frankkal szemben.

A forint pénteken kora reggel erõsödött a svájci frankkal és az euróval szemben a csütörtök esti jegyzéshez képest. Az MTI által megkérdezett elemzõk azonban úgy vélik, hogy akár már pénteken is 300 forintra erõsödhet az euró.

Nagymértékben gyengült csütörtök reggel a forint a devizapiacon. Az eurót 295 forint fölött is jegyezték nyolc óra után. A Fed hosszú távú kötvényhozam-csökkentõ mûvelete jelentõs dollárerõsödést hozott, a kockázatkerülés fokozódott, az euró és a térségbeli devizák gyengültek. Tíz óra után javított a forint az euróhoz és a svájci frankhoz képest.

Kissé gyengült a forint a fõbb devizákhoz képest kedd reggelre a nemzetközi bankközi piacon, az eurót 291, a svájci frankot 241 forint körül jegyezték. Délelõtt szûk sávban ingadozott a forint, csak a dollár gyengült enyhén. Bár londoni elemzõk nem tartották kizártnak, hogy a jelenlegi kockázati környezetben az MNB kamatemelésre szánja el magát, maradt a hat százalékos alapkamat.

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizanemmel szemben gyengült hétfõ reggelre a forint a bankközi piacon.

Budapest (MTI) - Alig változott a forint a vezetõ devizákkal szemben péntek reggel, az eurót 285 forint alatt, a svájci frankot pedig 236 forint alatt jegyezték 7 órakor.

Kissé erõsödött a forint2011-09-15 16:06:57

Csütörtök reggelre a forint enyhén korrigálta az elõzõ napi számottevõ veszteségeit. A piacok tájékozódási pontokat várnak európai pénzügyi vezetõk nap folyamán elhangzó gazdasági helyzetértékeléseitõl.

Budapest (MTI) - Gyengült a forint árfolyama hétfõ reggel péntekhez képest, a svájci frankot 233,20 forint körül, az eurót pedig 281,70 forint körül jegyezték 7 órakor.

Budapest (MTI) - Gyengült a forint péntek estére, az eurót 280 forint felett, a svájci frankot pedig 231 forint felett jegyezték röviddel 18 óra után.


Hajdúszoboszló - Rögzített árfolyamú végtörlesztést javasol a kormányak a Fidesz-KDNP-frakció

 

Hat havi mélypontra gyengült az euró árfolyama dollárban azt követõen, hogy az EKB "ejtette" kamatemelés felé hajló pénzpolitikáját és a gazdasági növekedés lassulását jelezte elõre a szuverén adósságválsággal terhelt euróövezetben.

Gyengült a forint2011-09-09 14:29:05

Gyengült a forint és a zloty pénteken a csökkenõ kamatprémium kilátások miatt.

Délelõtt hatalmasat esett a frankárfolyam, miután a svájci jegybank közölte, a frankerõsödés megállítása érdekében megcélozza az euróval szemben a 1,20-as árfolyamot, ami gyakorlatilag árfolyamrögzítést jelent.

Alig változott a forint árfolyama hétfõ reggel: a svájci frankot 246 forint körül, az eurót pedig 275 forint körül jegyezték 7 órakor.

Budapest/London (MTI) - Erõsödött a forint pénteken kora estére a svájci frankkal, ugyanakkor stagnált az euróval szemben délutánhoz képest a bankközi devizapiacon.

Esik a forint2011-09-02 12:28:03

A kereskedõk szerint nincs sok esély arra, hogy a svájci központi bank beavatkozna, miközben nõ az euróövezeti adósságválsággal kapcsolatos aggodalom, és zuhannak az európai részvényárak, ami növeli a biztonságos megtakarításnak számító frank iránti keresletet.

Gyengül a forint2011-09-01 11:54:30

Budapest, 2011. szeptember 1., csütörtök (MTI) - A romló euróövezeti gazdasági kilátások miatt gyengülõ eurót követve veszített árfolyamából csütörtök délelõtt a forint.

A hétfõ este jegyzett árfolyamok közelében nyitotta a napot a forint a devizapiacon, a svájci frank kismértékben tovább gyengült, tíz óra után azonban ismét 231 forint fölé ment az árfolyam.

Péntek este közel hat forintot gyengül a svájci frank, és a forint erõsödése hétfõ reggel is folytatódott. Július vége óta nem volt ilyen erõs a forint a frankhoz képest, az árfolyam 230 forint alatt is megfordult.

A svájci frank gyengült csütörtök reggeli órákban közel két forinttal gyengült, ezzel párhuzamosan a dollár és az euró is veszített értékébõl.

A svájci frankoz képest több mint egy forinttal erõsödött a forint szerda reggelre a devizapicon az elõzõ esti jegyzésekhez képest. Az euró és a dollár ennél kisebb mértékben, de gyengült.

« Előző « 5. oldal »  Következő »