2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A fejlesztéssel ideális környezet alakult ki mind az Egészségházban dolgozók, mind a betegek részére.

Megálmodott városközpont2014-12-22 11:42:49

Kávézó és könyvesbolt is üzemel majd a megújult kulturális központban.

Közösségi térként használhatják, illetve otthont ad a Szélrózsa Hagyományõrzõ Egyesület táncosainak is.

Ökumenikus istentisztelettel egybekötve adták át a pocsaji református imaházat.

Ünnepélyes keretek között adták át Esztárban a helyi piacteret a napokban.

Nem csak az épület, a kulturális élet is újjáéled Újfaluban.

Mintegy nyolcvanan részesültek elismerésben a Magyar Sport Házában abból a négyszáz fiatalból, akik kiérdemelték a “Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója 2013″ díjat; nekik ünnepélyes keretek között Hoffmann Rózsa köznevelésért és Simicskó István sportért és ifjúságért felelõs államtitkár nyújtotta át szerdán az oklevelet.

Felújított gyermekorvosi rendelõt kapott Berettyóújfalu a „születésnapjára”.

Korábban hírt adtunk arról, hogy felvidéki magyar vállalkozói befektetõkkel újraindul a tejporgyártás a berettyóújfalui gyárban. Az ünnepélyes átadót ma tartották.

Átadták csütörtökön a felújított Semsey Kastélyt Balmazújvárosban; a város egyik legjellegzetesebb épülete 405 millió forintból újult meg.

Az óvodások rajz kiállítással és ünnepi mûsorral, a kertbarát kör és a népfõiskolai egyesület gyümölcs és virág kiállítással köszöntötte a régen várt piaccsarnok átadására érkezõket október 17-én.

Népliget utca átadása2013-05-24 12:42:27

Ma 10.00-kor átadták a felújított Népliget utcát!
Képgalléria megtekinthetõ a hírre kattintva!


Soron következõ testületi ülését május utolsó napján tartotta városunk önkormányzata. Egyebek közt elfogadták a Gróf Tisza István Kórház 2011. évi beszámolóját, a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok múlt évi ellátását, módosították a parkolási rendeletet, döntöttek rövid lejáratú hitel felvételérõl, hatályon kívül helyezték az önkormányzati rendeletek szabálysértési rendelkezéseit, illetve hozzájárultak óvodai és középiskolai pályázatok benyújtásához.

Hivatalosan is megtörtént a pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola új részének átadása január 25-én, délelõtt 9.40 perckor.


A 2012-es év elejére elkészült a Gróf Tisza István Kórház elõtti Orbán Balázs tér rekonstrukciója is. Az ünnepélyes átadó január 6-án volt.


Berettyóújfalu - A Hajdúgabona Zrt. csaknem egymilliárd forintból korszerûsítette a berettyóújfalui õrlõüzemét.


Szentjobb – A kilencedik Regionális Simonyi Napok keretében zászlóátadási ünnepségre került sor a partiumi település római katolikus templomában október elsõ vasárnapján.


A térség legnagyobb befogadóképességû létesítménye 17 hónap alatt készült el és mintegy 600 millió forintba került.

Jó minõségben, idõre elkészült a Bocskai utca felújítása és szélesítése. Az ünnepélyes átadáson Muraközi István polgármester mondott rövid köszöntõt.

Egy hónapon belül a második gyermekintézményt adták át december 16-án Komádiban. A folyamatosan fejlõdõ, gyermekbarát kisváros a nem rég átadott bölcsõde után most új óvodát tudhat magáénak.

Megtörtént a bölcsõde hivatalos átadása Komádiban november 18-án. A korszerû épület építését még tavasszal kezdte meg a kivitelezõ cég.

A nagy beruházások befejezõ munkálatai zajlanak Komádiban, tudtuk meg Kertész Attilától, a bölcsõde és a piactér építését, felújítását végzõ kivitelezõ cég képviselõjétõl.

Kedden délelõtt átadták a Sajóbábonyi Rendõrõrsöt, amely a B-A.-Z. Megyei Rendõr-fõkapitányság 25. rendõrõrse.

Illatkert Debrecenben2009-05-21 09:40:59
« 1. oldal »