2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Az elmúlt hétvégén két ország 2 városában is vitézkedtek a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszói.

Holoda Péter 1 arany-, 4 ezüst- és 1 bronzérmet gyûjtött be a február közepén több napon át tartó egyik amerikai egyetemi úszóbajnokságon.

Hosszú Katinka két számban, Verrasztó Dávid egyben gyõzött az elsõ napon az úszók kétmillió dollár összdíjazású Világkupa-sorozatának második állomásán, a franciaországi Chartres-ban.

Hosszú Katinka hiába lett a Kazanyban szerzett két aranyával a vébék történetének legeredményesebb magyar úszója, nem áll le, nem pihen, hanem újabb versenyre utazik. A 26 éves Hosszú a pekingi és a londoni olimpia után is komolyan gondolkozott a visszavonuláson, de a férje, Shane Tusup segítségével visszatalált a helyes útra. Hosszú bízik abban, hogy ellenfelei megijedtek a fölénye láttán, de úgy készül, mintha õ üldözne valakit, aki jobb nála.

  • Nem változtatnak a rendszeren, továbbra is sok versenyen indul.
  • A 400 vegyesen nõi probléma is kínozta, mégis nyert.
  • A vébé elõtt azt érezte, hogy 400 vegyesen lehet meg a világcsúcs.
  • Az Iron Lady-kollekciót pillanatok alatt elkapkodták a vébén.

Négy érmet nyertek hétfõn a magyarok a Tbilisziben zajló európai ifjúsági olimpiai fesztiválon. Az aranyérmes Késely Anna annak ellenére gyõzni tudott, hogy az elsõ ötvenen gyorsabban úszott, mint tervezte.

Hosszú Katinka az Arena blogjának adott interjújában elmondta, mik azok az alapelvek, amik szerint az életét éli, és versenyez. Öt Iron Rule a Vasladytõl.

Négy arany- és egy bronzérmet nyert Hosszú Katinka a Bukarestben rendezett nemzetközi úszóversenyen, mely az utolsó viadal volt a kazanyi világbajnokság elõtt.

Csak jövõre úszhatnak2014-08-08 15:10:02

Feszített víztükrû, vízforgatós, állítható mélységû uszoda épül Derecskén – jelentette be még februárban Bakó István polgármester.

Nagyváradon állt rajtkõre a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. huszonnyolc fõs úszócsapata március elején.

December 11-12-én Békéscsabán rendezték meg a XXXVI. Viharsarok-kupa nemzetközi úszóversenyt amelyen három országból, 22 klub 231 versenyzõje állt rajtkõre.

A hét végén, október 30-31-én rendezi meg a Hajdúszoboszlói Árpád SE a Hungarospa-kupa nemzetközi úszóversenyt.

« 1. oldal »