2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Lecsukatnák a baleset miatt2016-02-29 17:26:19

Végrehajtandó fogházbüntetést és közúti jármûvezetéstõl eltiltást indítványozott az ügyészség azzal a román állampolgárral szemben, aki tavaly szeptemberben halálos balesetet okozott a 42-es fõúton, Berettyóújfalu és Mezõpeterd között.

Több éven át zsarolhatta fenyegetéssel fiatalabb iskolatársát.

Koszovói albánok Németországba illegális kiutazásához nyújtott pénzért segítséget négy férfi.

Végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kérte a Debreceni Járási Ügyészség arra a hajdúhadházi férfire, aki alvó nõt fosztott ki tavaly júliusban. A vádhatóság azt kéri a bíróságtól, hogy a többszörös visszaesõnek minõsülõ, büntetett elõéletû és jelenleg más ügyben jogerõs szabadságvesztését töltõ férfi ne legyen feltételes szabadságra bocsátható.

Végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Debreceni Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly szeptemberben ittasan ütött el egy gyalogost a cívisváros belterületén. Szintén börtönt kértek társára, a gázoló autós tulajdonosára, aki tudta, hogy a másik ivott, mégis átengedte neki a volánt.

Fegyház várhat rablás kísérlete miatt a két férfire.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bûntette miatt javasol vádemelést a rendõrség azzal az 50 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint tavaly december 20-án gyilkolt meg egy vámospércsi lakost – tájékoztatott a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Súlyos testi sértés bûntette miatt emelt vádat a Debreceni Járási Ügyészség az ellen a 36 éves debreceni férfi ellen, aki ittas állapotban többször is bántalmazta élettársát.

« 1. oldal »