2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Rekord összegre nõtt a megtakarítások állománya a Magyar Postán 2015-ben, egyre több lakossági ügyfél már a befektetéseit is a postán intézi, nem csak folyószámla ügyeit.

Bõvíti a hírközlési elõfizetõk jogait a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság decembertõl. A rendelet többek között azt is tartalmazza, hogy a nem újratöltött feltöltõkártyán megmaradt pénzt vissza kell utalni az ügyfeleknek, illetve évente egyszer ingyenes példányt kérhetnek az elõfizetõk a szerzõdéseikbõl.

Azok a banki ügyfelek, akik a devizahiteles elszámolás kapcsán elégedetlenek a bankoktól kapott értesítõ levelekben szereplõ elszámolással, elõször a bankjukhoz, majd a Pénzügyi Békéltetõ Testülethez forduljanak – mondta Balogh László, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügypolitikáért felelõs helyettes államtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken este.

A devizahiteles elszámolási és forintosítási tájékoztató leveleket hat pénzintézet 110 ezer ügyfele kapja meg az általános határidõnél késõbb, de még májusban, illetve június elején – mondta Fülöp Zsuzsanna, a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivõhelyettese az M1 aktuális csatornán kedden.

 

A módosabb ügyfelektõl még a duplájára emelt tranzakciós illetéket is átvállalják egyes bankok.

« 1. oldal »