2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Vége a benzinturizmusnak? 2014-12-10 11:05:33

Nyíregyháza - Az üzemanyagár csökkenésének hatásai a legjobban a benzinkutakon jelentkeznek.

Ismét csökkenti az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 9 forinttal, a gázolajét pedig 5 forinttal mérsékli a társaság szerdán - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Ismét csökkenti az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 8 forinttal, a gázolajét pedig 6 forinttal mérsékli a társaság pénteken – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Az utóbbi hónapokban folyamatosan emelkedõ ukrajnai üzemanyagárak ellenére, még mindig megéri a magyar autósoknak a szomszédos országban tankolni: a 95-ös benzin és a dízel kárpátaljai átlagárával számolva körülbelül négy-ötezer forinttal lehet olcsóbban megtölteni a gépjármûvek üzemanyagtartályát, mint Magyarországon - tapasztalta az MTI tudósítója.

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Budapest, 2014. november 21., péntek (MTI) – Bruttó 4-4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Csökkenti bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Bruttó 5 forinttal csökkenti a Mol Nyrt. a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Bruttó 3-3 forinttal emelte a Mol a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.

Emelkedik a gázolaj ára2014-10-31 16:46:31

Emeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken, a 95-ös benziné nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal csökkenti a Mol Nyrt. szerdán, a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

A megszokotthoz képest jóval nagyobb különbséggel apadt a tarifa a töltõállomásokon.

Tartósan 400 forint alá csökkenhet az üzemanyagok ára – vélte a Híradónak nyilatkozó szakértõ. Egyre olcsóbb ugyanis a kõolaj a világpiacon, és ez idõvel érzõdik a magyar kutakon is. Akinek tankolnia kell, várjon még legalább szerdáig, a benzin ugyanis 9, a gázolaj pedig 6 forinttal lesz olcsóbb.

Csökkentette bruttó 6 forinttal a gázolaj és 9 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Csökkenti bruttó 6 forinttal a gázolaj és 9 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Csökken a gázolaj ára2014-10-09 10:25:38

Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban októberben alkalmazható üzemanyagárakat.

Csökkenti bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Emeli bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

A Mol bruttó 2 forinttal emelte a gázolaj és 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát.

A Mol bruttó 4 forinttal csökkentette a gázolaj és 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát hétfõn.

A gondatlanság és a sietség miatt kerül sok esetben másik üzemanyag az autóba.

« Előző « 3. oldal »  Következő »