2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Emelkedik a gázolaj ára2014-08-05 11:09:36

Emeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökkentette bruttó 3-3 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Az elsõ félévben 5,3 százalékkal nõtt az üzemanyagok fogyasztása a magyar piacon az egy évvel korábbihoz képest, ezen belül a benziné 3,0 százalékkal, a gázolajé pedig 7,1 százalékkal emelkedett.

Emeli bruttó 4-4 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Emelte bruttó 4-4 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Csökken a gázolaj ára2014-06-06 08:26:09

Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benziné nem változik – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Emelkedik a benzin ára2014-05-27 10:16:35

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Emelte bruttó 3-3 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 3-3 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökkenti bruttó 4 forinttal a benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

A Mol bruttó 5 forinttal csökkentette a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.

Emelte bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI kedden.

Emeli bruttó 3 és 5 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

A Mol bruttó 3 forinttal csökkenti a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a benziné most nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy különbözõ kutaknál történt tankolások után nem ugyanúgy mûködik az autó, nehezebben indul, többet fogyaszt, változik a teljesítmény, stb.

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy különbözõ kutaknál történt tankolások után nem ugyanúgy mûködik az autó, nehezebben indul, többet fogyaszt, változik a teljesítmény, stb.

Magyarországon palagázból és pezsgõ ásványvizekbõl nehéz jármûvek maghajtására alkalmas üzemanyagot, metanolt lehetne elõállítani - mondta helyi idõ szerint szombaton Los Angelesben Oláh György Nobel-díjas kémikus.

A héten ismét mérséklõdik az üzemanyagok ára: a Mol bruttó 4 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

 

 

 

Emelkedik bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.
Hosszabb távon is fel kell készülnie a Molnak arra, hogy az Ural/Brent árrés nagyon alacsony lesz. Emellett ráadásul pár éven belül jó minõségû orosz dízel is elöntheti a magyar piacot.

Lapunk értesülései szerint jelentõsen drágulnak az üzemanyagok péntektõl. A benzin a hét utolsó munkanapjától négy, a gázolaj pedig 7 forinttal kerül többe, mint eddig. Ennek megfelelõen számításaink szerint a benzinért 427, a gázolajért 435 forintot kérhetnek átlagosan literenként a kutaknál.

Olcsóbb lett az üzemanyag!2013-07-31 09:19:28

Csökkentette bruttó 3-3 forinttal az 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát ma a Mol Nyrt.

Csökkenti bruttó 3-3 forinttal az 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Drágulnak az üzemanyagok2013-06-11 09:14:19

Két-két forinttal emeli a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Ezzel a benzin és a gázolaj átlagára is 412-413 forintra emelkedik.

« Előző « 4. oldal »  Következő »