2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Emelte bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Bruttó 5-5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Bruttó 2-2 forinttal ismét csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Ismét csökkenti az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 8 forinttal, a gázolajét pedig 6 forinttal mérsékli a társaság pénteken – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emelte bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 5 forinttal a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökkenti bruttó 4 forinttal a benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emeli bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a dízel literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Csökkenti bruttó 8 forinttal a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

 

Tovább csökken az üzemanyagok ára
Budapest, 2012. december 10., hétfõ (MTI) – Csökkenti szerdán az üzemanyagok literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a héten a 95-ös benzin ára bruttó 2, a gázolajé 6 forinttal mérséklõdik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

 

Illusztráció
Budapest, 2012. december 3., hétfõ (MTI) – Csökkenti szerdán az üzemanyagok nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a héten a 95-ös benzin ára 3, a gázolajé 4 forinttal mérséklõdik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

 

Emelkedik az üzemanyagok ára
Budapest, 2012. október 17., szerda (MTI) – Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin, illetve 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

 


Budapest, 2012. április 12., csütörtök (MTI) – A kormány nem csökkenti az üzemanyagok jövedéki adóját – derül ki Matolcsy György írásos válaszából.

 

 

 

Budapest, 2011. december 30., péntek (MTI) – Az újév elsõ napján a 2 százalékpontos áfa-emelés miatt drágulnak az üzemanyagok: a forgalmi adó 25-rõl 27-százalékra növelése 6, illetve 7 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj átlagárát a számítások szerint.

« 1. oldal »