2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A SZÉP-kártyákra 2013-ban feltöltött pénzt május 31-ig lehet elkölteni – figyelmeztetett az M1 aktuális csatornának nyilatkozva kedden a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turizmusért felelõs helyettes államtitkára.

A tavalyinál több, az akkori 153-hoz képest az idén eddig 174 embert jelentettek fel pirotechnikai termékkel való visszaélés miatt - errõl Cserényi József, az Országos Rendõr-fõkapitányság rendészeti osztályának kiemelt fõreferense beszélt hétfõi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

STARTOL A CAMPUS FESZTIVÁL2013-07-17 11:25:37

A magyar könnyûzenei élvonal több együttese, köztük a Csík zenekar, a Punnany Massif, a Tankcsapda és a Quimby is fellép a ma kezdõdõ a Campus Fesztiválon, amelynek záró koncertjét Ákos adja. A külföldiek közül kiemelkedik a brit The Subways, és a nemzetközi slágerlistákat meghódító fiatal dán énekesnõ-dalszerzõ, Nabiha Bensouda fellépése.

llusztráció - Felsõoktatás
Budapest, 2013. július 16., kedd (MTI) – Július 24-én hozzák nyilvánosságra a felsõoktatási felvételi ponthatárokat; az idén virtuális Pont Ott Partit rendeznek a www.felvi.hu oldalon és a Felvi Facebook-oldalán. Az idén is az ELTE a legnépszerûbb intézmény, most is több nõ adott be felvételi kérelmet, mint férfi, és a legidõsebb jelentkezõ 1938-ban született.

Felszámolás alatt álló hajdú-bFelszámolás alatt álló hajdú-bihari cégekihari cégek
Itt megtekintheti a 11-ik héten felszámolási eljárás alá vont hajdú-bihar megyei cégek adatait.

Így adózunk 2013-ban2013-01-20 17:49:17

Így adózunk 2013-ban
Budapest, 2013. január 20., vasárnap (MTI) – Ez évtõl változott a személyi jövedelemadó, a béren kívüli juttatások rendszere, a társadalombiztosítás, az illetékrendszer és az eljárási szabályok, ezek közül szemezget az adóhatóság honlapján közzétett tájékoztató.

Az új év elsõ hónapja annyiban mindenképp egyedi lesz a korábbiakhoz képest, hogy nemcsak áremelésekkel, de egy fronton méretes árcsökkentéssel is szembesül a lakosság. A kormány döntése értelmében ugyanis 10 százalékkal mérséklõdik a rezsi.

Izgalmas év lesz az idei a munkaszüneti-és pihenõnapok tekintetében. Bár eggyel kevesebb lesz a hosszú hétvége, mint 2012-ben, egyetlen ünnepnapot sem veszítünk el, mivel egy sem esik majd hétvégére. A Pénzcentrum.hu mutatja a részleteket.

Átlagosan 4,5 százalékkal emelkednek jövõre a kéményseprési díjak Budapesten - döntött mai ülésén a Fõvárosi Közgyûlés. Sõt, egy tavaszi módosítás szerint az sem bújhat ki az ellenõrzés alól, aki nem engedi be a kéményseprõket az otthonába.

« 1. oldal »