2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Tekintse meg a jelenleg felszámolás alatt álló vállalkozásokat Hajdú-Bihar megyében!

Mielõtt a képviselõk a költségvetésrõl a testületi ülésen tárgyaltak, három hetük volt az egyeztetésre.

Tekintse meg a jelenleg felszámolás alatt álló vállalkozásokat Hajdú- Bihar megyében!



IllusztrációDebrecen – Campus: filmklub, világzene, helyi dj-k, olvasás-népszerûsítés, színház, Nyitott Akadémia, koncertek…

Közel ötszáz vendég, köztük Kémerrõl, Szentjobbról és Magyarremetérõl is.

Az önkormányzatok örömmel nyugtázzák, hogy a költségvetés tervezete szerint a jövõ évben adottak a települések mûködtetéséhez szükséges feltételek – jelentette ki a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelõs államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna mûsorában.

A tervek szerint 10-15 százalékkal csökkenhet a megszerezhetõ felsõoktatási szakképesítések száma a 2016-os felvételi eljárástól kezdõdõen – mondta Maruzsa Zoltán felsõoktatási helyettes államtitkár az MTI-nek. Kormánydöntés májusban várható, az idei felvételizõket nem érintik a változások.

A jövõ év végére minden magyarországi iskolában elérhetõ lesz a szupergyors internet – mondta Solymár Károly Balázs infokommunikációért felelõs helyettes államtitkár a Networkshop 2015 Országos Informatikai Konferencián Sárospatakon kedden.

"Kis népszámlálást", mikrocenzust javasol tartani 2016 októberében - a 2011-es elõzõ és a 2021-ben esedékes következõ népszámlálás félidejében - a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter a népesség személyi, családi és lakásviszonyairól.

Kötelezõ óvodába járáshoz köti a kormány a családi pótlék folyósítását 2016. január 1-jétõl.

« 1. oldal »