2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Utolsó pillanatban van: megy az õrült rohanás, még nem tudja, kinek mit adjon, mit fõzzön-süssön, vagy hogyan lehet egy fura formájú ajándékot szépen becsomagolni? Ha december 24-én már nem volt ideje, segít a modern technológia, az appok tele vannak hasznos tanácsokkal.

Okosóra segítségével küldték el az üzenetet a barátoknak, rokonoknak: megérkezett, jól van az újszülött.

Androidos okostelefonokra már letölthetõ az alkalmazás, ami Hajdúszoboszló friss híreit, fotóit és nélkülözhetetlen helyi információkat tartalmaz.

Alig néhány hónap telt el azóta, hogy a magyar fejlesztésû Xeropan berobbant az applikációk piacára, és máris bezsebelte az Appra magyar! verseny 1. helyezését. Több mint 30.000 letöltõ szavazott már bizalmat az alkalmazásnak, mely Android és iOS platformon is elérhetõ.

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) szerdán bemutatott egy mobilalkalmazást, amellyel okostelefonról is intézhetõk okmányügyek a jövõben.

A DKV Zrt. új szolgáltatása a Debreceni közösségi közlekedés szolgáltatási színvonalának fejlesztése címû (ÉAOP-3.1.4/A-09-2009-0001 azonosítószámú) EU által támogatott pályázat keretén belül valósult meg.

Az eltûnt személyek felkutatását segítõ új okostelefon-alkalmazást mutattak be vasárnap, a mentõkutyák világnapján – közölte az MTI-vel a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága.

« 1. oldal »