2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Újabb információk szivárogtak ki a Moto G 3-ról. A telefon erõsebb processzort kap, mint azt a korábbi pletykák sugallták.

Androidos okostelefonokra már letölthetõ az alkalmazás, ami Hajdúszoboszló friss híreit, fotóit és nélkülözhetetlen helyi információkat tartalmaz.

December elsejétõl elérhetõ a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) új mobil alkalmazása, amellyel a fogyasztók hatékonyan segíthetik az élelmiszerbiztonsági problémák felderítését, és azonnal jelezhetik az általuk felfedezett szabálytalanságokat a hatóságnak - közölte a Nébih az MTI-vel kedden.

Hogyan kerül Android egy Nokia telefonra? Hát alaposan kiherélve. Kipróbáltuk a rejtélyes, X nevû, olcsó okosmobilt.

A Google laboratóriumában már több mint két éve zajlott az Android fejlesztése, amikor 2007 januárjában Steve Jobs kiállt a színpadra az Apple elsõ okostelefonjával, és ezzel mindent megváltoztatott. Az Atlantic cikke a Google-mérnökök segítségével idézte fel azt az idõszakot, amikor az iPhone megjelenése teljesen átalakította a mobilipart.

Egyes források szerint a Nokia közvetlenül a telefonos részleg felvásárlása elõtt tervezi piacra dobni elsõ androidos okostelefonját, amelyen a szoftvert is kézben tartanák.

Okostelefon után okostévében találja meg a Google az Android piaci növekedésének motorját.

« 1. oldal »