2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Hosszú boltzár jön2015-12-21 15:58:41

Vége a vasárnapi vásárlásoknak ismét. A karácsonyi ünnepek után december 27-én vasárnap sem nyit ki a boltok többsége.

A vámospércsi és a debreceni rendõrök is õrizetbe vettek egy-egy férfit lopás miatt.

Már most vasárnap sem nyithatnak ki a benzinkutak területén mûködõ olyan üzletek, amelyek nem árulnak üzemanyagot, ahogy a kis- és nagykereskedelmi tevékenységet azonos helyen és idõben folytatók sem, miután a legutóbbi Magyar Közlönyben megjelent és azóta hatályba is lépett az errõl szóló törvénymódosítás.

A szolgálatot ellátó rendõrök a tegnapi nap folyamán 3 személyt értek tetten bûncselekmény elkövetésén, és összesen 20 személyt állítottak elõ.

Május 31-én már nem nyithatnak ki a nemzeti dohányboltok a benzinkutakon és azokban a bevásárlóközpontokban, amelyekben 2500 négyzetméternél nagyobb alapterületû üzlethelyiség mûködik egy tavaly novemberi kormányrendelet módosítása értelmében. A benzinkutakról mintegy 300 trafikosnak kell költöznie – közölte az MTI érdeklõdésére Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivõje.

Lapunk értesülései szerint jelentõsen drágulnak az üzemanyagok péntektõl. A benzin a hét utolsó munkanapjától négy, a gázolaj pedig 7 forinttal kerül többe, mint eddig. Ennek megfelelõen számításaink szerint a benzinért 427, a gázolajért 435 forintot kérhetnek átlagosan literenként a kutaknál.

 

Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változik.

 

Budapest, 2012. szeptember 19., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 8 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Budapest. Tíz forinttal csökken a benzin és öt forinttal a gázolaj ára a hazai töltõállomásokon, a hét eleji két ünnepnap miatt ezúttal pénteken – értesült a holtankoljak.hu piaci forrásból.

Budapest, 2011. október 29., szombat (MTI) – Az áfát is beleszámítva mintegy 16 forinttal drágítja a gázolajat a jövedéki adó 13 forintos emelése november 1-tõl, az emelés valószínûleg más termékek és szolgáltatások árára is hatni fog, mivel a dízel fontos szerepet játszik a szállításban.

5-5 forinttal csökken a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltõállomásokon - értesült a holtankoljak.hu piaci forrásokból.

Egy sérültet kellett a mentõsöknek kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely vasárnap este történt a 35-ös fõúton, a Debrecen határában lévõ benzinkútnál, ahol egy Citroen és egy Mercedes karambolozott.

« 1. oldal »