2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Egy férfi megölte családját, majd önmagával is végzett.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik elloptak két hûtõt egy balmazújvárosi családi ház garázsából.

A Balmazújvárosi Általános Iskola Kalmár Zoltán Tagintézményében a napokban rendezték meg a télbúcsúztató farsangot a felsõ tagozatos tanulók.

A rendõrök elfogtak két helyi férfit, akik a gyanú szerint elloptak két hûtõt egy balmazújvárosi családi ház garázsából.

Erõsen bûzölög a szennyezõanyag, vagyis kijut a levegõbe – számolt be a helyben tapasztaltakról Simon Gergely, a Greenpeace vegyianyag-szakértõje, aki kedden mintavétel okán járt a lászlóházi veszélyeshulladék-lerakatnál.

Drogügy miatt keresték2015-02-16 09:28:10

A hajdúnánási és a balmazújvárosi rendõrök is körözött férfiakat fogtak el.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

A végcél az, hogy minden közintézményben felmérjék a kazánok és kémények állapotát.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki Balmazújvárosban berúgta az egyik lépcsõház bejárati ajtajának üvegét.

A balmazújvárosi rendõrök lõfegyverrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 29 éves gyanúsítottal szemben.

Balmazújváros képviselõ-testülete szerdán megerõsítette korábbi rendeletét, amelyben január elsejétõl aranykoronánként évi 300 forint települési adót vetett ki a földekre - közölte a város polgármestere a döntés után az MTI-vel.

Fél pályán lezártak négy fõutat Balmazújvárosnál az általuk földadónak nevezett helyi adó bevezetése ellen tiltakozó gazdák csütörtök reggel.

Szorult helyzetbe került emberekhez siettek a katasztrófavédelem munkatársai a napokban.

Szántóföldet aranyáron2014-12-22 11:27:16

A hajdúsági területeken 4-5 millió forintot is elkérnek egy hektár termõföldért.

Emberölés kísérlete miatt nem jogerõsen nyolc év börtönbüntetésre ítélt a Debreceni Törvényszék szerdán egy balmazújvárosi férfit, aki múlt év december 3-án markolatig döfte a kést a sértett koponyájába - közölte az ítélethirdetés után a törvényszék szóvivõje az MTI-vel.

Számol a molnár meg a pék2014-08-20 17:51:53

A dráguló liszt és a gyenge forint miatt állítólag brutális kenyéráremelés jöhet.

Megyei verseny Csökmõn2014-04-13 10:52:38

Harmadik alkalommal rendezték meg Csökmõn a Megyei Mélyrézfúvós Versenyt. A helyi mûvészeti iskola egyik zenetanára, Gál István házigazdaként és három gyerek felkészítõ tanáraként fogadta a megye négy városából érkezõ versenyzõket és tanáraikat.

Átadták csütörtökön a felújított Semsey Kastélyt Balmazújvárosban; a város egyik legjellegzetesebb épülete 405 millió forintból újult meg.

Illusztráció
Balmazújváros, 2013. január 31., csütörtök (MTI) – Hajdú-Bihar megyében 2012-ben csaknem 30 kilométer kerékpárutat építettek összesen kétmilliárd forint európai uniós forrásból – közölte Mezõ Ferenc, az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (ÉARFÜ) igazgatója csütörtökön Balmazújvárosban.

 

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság járõrei 2013. január 21-én kora hajnalban elfogták azt a négy férfit, akik a balmazújvárosi Nádudvari utca egyik házának melléképületébõl baromfikat tulajdonítottak el.  Egy másik ház melléképületbõl használati tárgyakat loptak el éppen, amikor tetten érték és elfogták õket a rendõrök.


Hajdú-Bihar – Nézze meg e heti Hajdú-Bihar megyei csõdértesítõnket!

Várhatóan több hajdú-bihari település önkormányzati hivatalában, intézményében is elbocsátásokra kell számítani. A nyugdíjba vonulók (köztük valószínûleg a 40 évnyi munkaviszonyt elérõ nõk helyére) pedig nem vesznek fel új embert – értesültünk a napokban a vezetõktõl.

Az NB III. Tisza-csoportjának utolsó õszi fordulójának szombati játéknapján két hajdú-bihari gárda lépett pályára. A Püspökladány 2-2-es döntetlent játszott az Újfehértóval, a Berettyóújfalu pedig 2-1-es vereséget szenvedett a Tuzsérral szemben. A Mátra-csoportban szereplõ Balmazújváros is ma játszotta volna õszi záró mérkõzését, a Rákosmente elleni találkozó azonban elmaradt az idõjárás miatt.

Az NB III. 3. fordulójának vasárnapján három hajdú-bihari csapat lépett pályára. A Tisza-csoportos Berettyóújfalu és Püspökladány is 2-0-ra kapott ki, hozzájuk hasonlóan a Mátra-csoportos Balmazújváros is 2-0-s eredményt ért el, azzal a különbséggel, hogy az újváros gyõzött.

Az NB III. elsõ fordulójának vasárnapján két hajdú-bihari csapat lépett pályára.

« 1. oldal »