2024. április 24. Szerda, György.
 

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság felhívása
Az elmúlt idõszakban több esetben érkezett bejelentés a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra azzal kapcsolatban, hogy Berettyóújfalu város közterületein trükkös tolvaj fosztja meg áldozatait értékeiktõl. Az ismeretlen elkövetõ a mit sem sejtõ, figyelmetlen személyeket lopja meg egy óvatlan pillanatban.

Berettyóújfalu - A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat egy 10 éves gyermek halálesete ügyében.

Berettyóújfalu – Megemelte a mezõgazdasági földterületek bérleti díját az önkormányzat, ugyanis az utóbbi években a bérleti díjakat csak az infláció mértékével növelte a korábbi képviselõ testület.

Berettyóújfalu – Jó ütemben folynak a városközpont rekonstrukciós munkálataira, így megvan az esély arra, hogy idén májusban felavatják azt, s nemcsak a helyiek, de a térség kedvenc helye is lesz – mondta el Muraközi István polgármester, aki a városházán számolt be az érdeklõdõknek.

Az önkormányzat rendkívüli testületi ülésen döntött arról, hogy a város két kollégiuma, a Kossuth utcai Szabó Pál, illetve a Honvéd utcai Arany János Kollégium közül az utóbbi látja el a következõ tanévtõl a kollégiumi feladatokat.

Autóval sem tudták utolérni a szemtanúk azt a cserbenhagyó kerékpárost, aki Berettyóújfalun egy idõs asszonyt ütött el a biciklijével. A 74 éves asszony könnyebben sérült meg. A kerékpáros végül önként jelentkezett a rendõrségen.

Hogyan fordulhat elõ, hogy influenzagyanús nagyobb gyereket betesznek az újfalui kórház normál gyermekosztályára? – méltatlankodott egy édesanya pénteken, amikor egyéb kellemetlen tapasztalatairól is beszámolt. Úgy gondolta, a nyilvánosság talán segíthet, hogy változzanak a körülmények.

Közveszély okozás vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetõeljárást a rendõrség hétfõn egy 32 éves nõ és egy 77 éves férfi ellen, akik égve felejtettek egy gyertyamécsest a szobájuk asztalán, s ezzel tüzet okoztak a lakótelepi lakásban.

Filmszakadásra hivatkozott a férje megölésével gyanúsított berettyóújfalui fiatalasszony.

« 1. oldal »