2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Komolyabb rendõri jelenlétet igényelt egy emberölési kísérlet miatti tárgyalás szerda délelõtt a Debreceni Ítélõtáblán.

Ferencváros-BUSE férfi szenior jótékonysági mérkõzés 2008.09.21.  16 óra, Berettyóújfalu Sportpálya

Nagy ruhafogás Ártándon2008-09-17 16:48:04

Ártánd – Két fogás során 36 millió forint értékû hamis márkajelzéssel ellátott, silány minõségû ruhát foglaltak le a vámosok az ártándi határátkelõn – közölte szerdán Sipos Jenõ, a Vám-és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának szóvivõje.

A rekordmeleg után hamar megérkezett a rekordhideg, azonban -

mint megtudtuk - nem sokan igényelték még a távfûtés beindítását Debrecenben. Egy átlag 60 négyzetméteres lakás napi távfûtési költsége 454 forint az õszi idõszakban.

Biharkeresztes -

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki jármûvével egy sarki háznak csapódott kedden este Biharkeresztesen, a Széchenyi és a Kinizsi utcák keresztezõdésében.

Sebességtúllépés miatt 162 esetben indítottak közigazgatási eljárást a debreceni rendõrkapitányság munkatársai a múlt heti, három napos közlekedési akció során.

Debrecen -

A helyszínen életét vesztette az a gyalogos, akit egy személyautó ütött el kedden kora reggel a 33-as fõúton, Debrecen határában, a volt autópiac bejáratánál.

Valamilyen információs hiba történhetett: éveken keresztül nem rögzítették a román féllel, hol is lesz a csatlakozás? A románok Borsról beszéltek, mi oda terveztünk, aztán õk máshogy gondolták...

Egy súlyos, és három könnyû sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfõn reggel történt Pallagon, ahol egy mikrobusz fának ütközött.

Hajdúböszörmény – A hajdúk letelepítésének 399. évfordulóját ünnepli Hajdúböszörmény szeptember 13-

án. A városnapi történések már elõzõ nap, pénteken elkezdõdtek.

Debrecen — Versenyképes szaktudás birtokában a 29 fõbõl már többen elhelyezkedtek a régióban. A program költségvetése 546 ezer euró volt, 410 ezer euró támogatással.

35 ezer volt ütötte agyon2008-09-12 08:24:51

Hajdúnánás -

Egy adattábla keresése közben szenvedett halálos, 35 ezer voltos áramütést az a 33 éves hajdúnánási férfi, aki minden bizonnyal tisztában volt azzal, hogy életveszélyes helyre merészkedik.
Szobrot Kádár vitéznek!2008-09-11 21:59:12

Az összefogáson múlik, hogy lesz-e szobra Berettyóújfalu hírességének, Kádár vitéznek. Az önkormányzat és a Berettyóújfalu Városért Közalapítvány mindenesetre azon fáradozik, hogy az 1600-as években élt katonának méltó emléket állíthassanak.

Debrecen – Amióta megnyílt a közeli nagyáruház, folyamatosan csökken a vevõim száma, a korábbi 150 ezer forintos forgalom a felére esett vissza – panaszkodott Karikásné Monori Mária, egy tócóskerti vegyesbolt tulajdonosa.

Debrecen -

A kijelölt gyalogátkelõhelyen ütött el egy gyalogos kislányt egy autós, szerdán késõ délután Debrecenben, a Hadházi út és a Baksay Sándor utca keresztezõdésében.

Berettyóújfalu –  Nem szenvedhet hátrányt a szakmai munka, nem sérülhet a kórházhoz tartozó 93 ezer ember hozzáférési joga az egészségügyi ellátáshoz, és a kórház száz százalékos köztulajdonban marad.

Trabantot, motort loptak2008-09-10 16:41:28

Biharkeresztes -

Kedd este Biharkeresztesen motorlopáson értek egy 21 éves fiatalembert.

Parlagfû-gyûjtésben Csökmõ évek óta élen jár a megyében. Kevés település van, ahol olyan példamutatóan irtják az allergén növényt, mint a dél-bihari kis településen. Az idén is megmozdultak az emberek a nemes ügy érdekében. Több, mint egymillió-háromszázezer tõ parlagfût pusztítottak el.

Debrecen – Jövõ nyárra 450 helyes parkolóház készül el, a második lépcsõben pedig az ország egayik legmagasabb színvonalú bevásárlóközpontját adják át a Miklós utca elején.

Nyírbátor, Nyírcsászári -

A Nyírbátori Rendõrkapitányság õrizetbe vette annak a román kamionnak a 25 éves sofõrjét, mely hétfõn délután okozott halálos kimenetelû balesetet a 471-es fõúton.
« Előző 1 ... 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 « 1200. oldal » 1201  Következő »