2024. április 23. Kedd, Béla.
 

A csalók külföldi terminálokon keresztül emeltek le pénzt a károsultak számláiról. Több magyar bank is érintett lehet.

Aki nyaral, többet költ2015-07-30 13:17:01

Nyaralásra idén többet költenek a magyar családok, és aki megteheti, hogy elmegy otthonról, hosszabb idõt marad távol. Õk viszont elég kevesen vannak.

A Budapest Bank csoport a jogszabályi határidõt betartva elszámolt devizahiteles ügyfeleivel, és ennek keretében deviza jelzáloghiteles ügyfeleinek 32 milliárd forintot, míg deviza alapú autóhiteles ügyfeleinek 27 milliárd forintot térített vissza – közölte a pénzintézet hétfõn az MTI-vel.

2013. május 30. Hiába az érdeklõdés, a számok alapján egyáltalán nem mindegy, hogy melyik banktól vett fel ingatlanhitelt a bedõlt adós. A törvénymódosításnak köszönhetõen május 17-tõl az eddiginél többen fordulhatnak a Nemzeti Eszközkezelõhöz, de oda csak a hitelezõ bankon keresztül vezet út, ami sokszor rögös. Még mindig szigorúak a feltételek.

 

Harmadik helyezést nyert a debreceni Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumának gyermekcsapata a Magyar Vöröskereszt Országos Elsõsegélynyújtó Versenyén.

 

Mérsékelt érdeklõdésrõl és egyelõre kisszámú igénybejelentésrõl számoltak be az új árfolyamrögzítés kapcsán a Portfolio.hu-nak nyilatkozó nagybankok. Ennek ellenére a várakozásaikat megfogalmazó hitelintézetek egytõl egyig 50% fölötti részvételre számítanak. Mivel a nem közszférában dolgozó lakáshitelesek csak június 1-jétõl élhetnek a lehetõséggel, a legnagyobb érdeklõdés ekkortól várható.

« 1. oldal »