2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Kétszeresére is nõhetett volna a kiskereskedelmi forgalom, ha nem lenne ennyi korlátozó intézkedés. A vásárlásban jártas szakemberek szerint, a trafiktörvény vagy a vasárnapi boltzár nélkül a mostani 3 százalékos kiskereskedelemi adat a dupláját is tudta volna produkálni.

A Lidl összecsap a Sparral2015-07-11 10:29:34

Vasárnap ismét nyitva lesz a Lidl, a Spar, a CBA, a Reál és a Coop több boltja is.

Júniustól 1-jétõl 33 Tesco-áruház reggel hat óra helyett már ötkor kinyit. Több budapesti Tescóban már hajnalban lehet vásárolni, és 5-kor nyit a békéscsabai, az egri, a debreceni, a hatvani, kaposvári, a pécsi és a nyíregyházi Tesco is. Egyébként többi multi gondolkodik a hajnali nyitáson. És van egy Spar-bolt, amelyik rávert a Tescóra is.

A szokásosnál jóval több alma termett az országban az idén, ezért ösztönözni kell a lakosságot a fogyasztásra – mondta a Földmûvelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti ügyekért felelõs államtitkára szerdán Budapesten, a CBA egyik VIII. kerületi üzletében. Az áruházlánc akciót indított a magyar alma népszerûsítésére.

A CBA csatlakozott az MVM Partner Zrt. zöldenergia programjához, és a jövõ év elsõ negyedévének végéig 136 üzletében megújuló energia biztosítja majd az áramellátást - jelentette be Fodor Attila, a magyar üzletlánc kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten a hamarosan zöld energiával mûködõ egyik új üzletük átadásán.

Továbbra is a sonkák, az édességek és a tojás forgalma nõ meg leginkább a húsvéti idõszakban, változás viszont, hogy évrõl évre egyre több vásárló keresi a jobb minõségû termékeket – errõl számoltak be az MTI-nek nyilatkozó áruházláncok.

A Procter & Gamble és a CBA közös kezdeményezése, „A közösség szíve (köszi)” program tavaly õszi gyûjtõakciójának egyik nyertes településén, Komádiban a Gyermekotthonban átadták a lakók életkörülményein javító mûszaki cikkeket (2 db mosógép, 2 LCD televízió) és készségfejlesztõ eszközöket, játékokat.

« 1. oldal »