2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A megnövekedett ügyfélforgalom miatt a CIB a gördülékeny ügyintézés érdekében azt javasolja érintett ügyfeleinek, hogy a bankfiókban történõ készpénzkifizetés helyett az átutalást válasszák, így gyorsabban juthatnak hozzá az elszámolás után visszajáró pénzösszeghez – olvasható a CIB Csoport kedden az MTI-hez eljutatott sajtóközleményében.

A magyar lakástulajdonosok 70 százaléka végzett valamilyen felújítást a lakásában az elmúlt 10 évben, minden második megkérdezett pedig 5 éven belül tervezi a felújítást – közölte az általa megrendelt felmérés eredményét a CIB Bank szerdán az MTI-vel.

A CIB Bank mind az élõ, mind a lezárt devizahitelek esetében teljesítette az elszámolást, a CIB Lízingnél és a CIB Ingatlanlízingnél az elszámolás folyamatban van; a leveleket április második felében küldik ki – közölte a CIB az MTI kérdésére.

Április 10-re halasztotta a Fõvárosi Ítélõtábla pénteken a másodfokú határozat kihirdetését a CIB Banknak a magyar állam ellen indított forintalapú szerzõdésekkel kapcsolatos perében.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 25 millió forintra bírságolt a CIB Bank Zrt-t, mivel a banknál kötelezettségszegést állapítottak meg - derül ki a jegybank határozatából.

November 7-re halasztotta a határozat kihirdetését a másodfokon eljáró Fõvárosi Ítélõtábla hétfõn a CIB Bank Zrt. devizaperében.

Miközben a kormány éppen törvényt hoz a bankok egyoldalú kamatemelése ellen, a CIB Bank egyoldalúan megemelte a svájci frank hitelesei kamatát egy korábbi döntésével összhangban.

Itthon is rengeteg pénzkiadón fut a Windows XP, amely április 8-án világszerte nyugdíjba megy. A pénzfelvétel körül rémhírek terjedtek el.

« 1. oldal »