2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Amit az anyáknak tudni kell2015-05-07 20:10:21

Május 12-16. között rendezik meg idén a Születés Hete programsorozatot.

Pozitív szondák2015-05-07 19:43:41

A debreceni rendõrök két sofõrrel szemben is bíróság elé állítási javaslattal zárták a nyomozást.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki Debrecenben az utcán garázdálkodott.

A bíróság elé áll annak a gépjármûnek a sofõrje, aki a gyanú szerint azért támadt meg egy gyalogost Debrecenben, mert integetett neki, hogy lassítson.

A diákok szerint kevés volt az idõ a hétfõi magyar nyelv és irodalom középszintû írásbeli érettségi vizsga szövegértési feladatára, a szövegalkotási részbõl pedig legtöbben a novellaelemzést választották – errõl számoltak be középiskolai vezetõk az MTI-nek.

A települési adó, ezen belül a földadó kivetése Alaptörvénybe ütközik, és ezért is kérik a jogszabály hatályon kívül helyezését – fogalmazott Demeter Pál, a Jobbik megyei önkormányzati frakciójának vezetõje a hétfõn megtartott sajtótájékoztatón.

A postának kétmillió ajánlott levelet kellett kézbesíteni; a napi normál forgalmon felül.

A hétvégén a mentõk szolgálatban lévõ munkatársai szerencsére csak két balesetnél jártak: a 42-es úton két személyautó ütközött, vasárnap Debrecenben pedig egy autós gyalogost gázolt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Ne legyünk mohók, viszont gyanakvóak igen – javasolja pénzügyi befektetéseink elhelyezésére Tóth András.

A volt ifjúsági park területét a Dehusz munkásai teszik rendbe.

A trafikosok ha kell, vállalják a büntetést, csak ne legyenek bûncselekmények.

A települések retro majálissal csalogattak a rendezvényeikre.

Két kísérleti projektet indít az elektronikus jegyrendszer tesztelésére a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.: Debrecenben a mobiltelefonos vásárlást, Budapesten pedig a kártyás felhasználást tesztelik majd – mondta Veres Mihály, a társaság vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán péntek este.

A hajdúböszörményi rendõrök tanúk jelentkezését várják egy Debrecenben történt baleset kapcsán.

Debrecen Megyei Jogú Város Közgyûlése elõtt számolt be a Debreceni Rendõrkapitányság 2014-ben végzett munkájáról Dr. Uzonyi Attila r. ezredes, kapitányságvezetõ.

A szél miatt kialakult hatalmas porvihar nehezítette a közlekedést szerdán a Debrecen és Hajdúszovát közötti úton.

Agrárnövendékek sikerei2015-04-30 12:38:30

Kukoricamorzsolás, traktorvezetés és agrárelmélet – két szakmai versenyen is remekeltek a Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolájának diákjai.

A korrupció bevett dolog2015-04-28 08:29:22

A külföldiek a bürokráciát, a korrupciót és az ügyfélfókusz hiányát kritizálják.

A biharkeresztesi lottózó parkolójában több román rendszámot látni, mint magyart.

A Baromfi Termék Tanács értetlenül áll Varga Mihályék javaslata elõtt.

Bár szerdán este még a Naplónak nyilatkozva azt mondta, nem látja értelmét, csütörtökön mégis panaszt tett a nyomozás megszüntetése miatt Antal Péter, a Modembõl eltûnt Csontváry- és Nemes-Lampérth-alkotások tulajdonosa.

Jótékonysági koncerttel támogatják a szervátültetésre szorulókat.

A romagyilkosságok perében határozott idejû börtönbüntetést kért Kiss Árpád elsõrendû vádlottra ügyvédje arra az esetre, ha a Fõvárosi Ítélõtábla nem helyezi hatályon kívül az elsõfokú ítéletet. A harmadrendû vádlott, Petõ Zsolt védõje szintén az ítélet hatályon kívül helyezését indítványozta.

Sportversenyekkel és hadtudományi elõadásokkal telt a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár Csapatünnepe hétfõn.

A debreceni rendõrök szabálysértési õrizetbe vettek egy kokadi fiút, aki kerékpárt lopott.

« Előző « 3. oldal »  ... 23 Következő »