2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A pénteken véget érõ Erzsébet-táborokat az olimpiai bajnok párbajtõrvívó, Nagy Tímea által vezetett edzés közben értékelte az államtitkár a balatonberényi táborban.

A Polgárõr Szervezet megalakulása óta elõször szervezett versenyt a diákok részére július 24-én. A rendezvény szervesen kapcsolódott a Erzsébet Tábor programjaihoz.

A tavalyi „próba” után országossá vált a program.

A KLIK Berettyóújfalui Tankerületének sikeres pályázatának eredményeként lehetõség kínálkozott a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványtól Erzsébet Napközis Tábor megrendezésére a Bihari térség több iskolájában.

Napi négyszeri étkezés mellett egy héten át tartalmasan tölthetik az idõt a rászoruló gyerekek. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány naponta gyerekenként ötezer forinttal segít.

Több tízezer gyerek nyaralhat, kirándulhat idén az Erzsébet-program jóvoltából. Egyes táborokban hírességek foglalkoznak a gyerekekkel.

Idén elõször hat napközis Erzsébet-tábort tartanak a leghátrányosabb kistérségekben, valamint újdonságként szintén hat tábort szerveznek fogyatékkal elõ gyermekeknek - mondta el az Erzsébet-Program szóvivõje szerdán, tatabányai sajtótájékoztatóján.

« 1. oldal »