2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Másodfokon is pert vesztett a KDB Bank Európa Zrt., miután a Fõvárosi Ítélõtábla csütörtökön kihirdetett ítéletében helybenhagyta az elsõfokú bíróság ítéletét a banknak a forinthitel-szerzõdések tisztességességével kapcsolatban a magyar állam ellen indított perében.

Megkezdõdött a másodfokú büntetõper a romák sérelmére évekkel ezelõtt elkövetett gyilkosságsorozat ügyében szerdán a Fõvárosi Ítélõtáblán. A tárgyaláson ismertették az ügyészségi álláspontot, majd az elsõrendû vádlott védõjének három beadványát is.

Iratismertetéssel megkezdõdött a másodfokú büntetõper a romák sérelmére évekkel ezelõtt elkövetett gyilkosságsorozat ügyében a Fõvárosi Ítélõtáblán szerdán.

A másodfokon eljáró Fõvárosi Ítélõtábla helybenhagyta a CIB Ingatlanlízing Zrt. ellen hozott elsõfokú ítéletet, így a kedden kihirdetett döntése szerint a pénzintézet forinthiteles szerzõdései tisztességtelenek.

A másodfokon eljáró Fõvárosi Ítélõtábla helyben hagyta az FHB Jelzálogbank Nyrt. ellen hozott elsõfokú ítéletet, így a csütörtökön kihirdetett ítélet szerint a pénzintézet forinthiteles szerzõdései tisztességtelenek.

A Fõvárosi Ítélõtábla, miután elutasította, hogy az Európai Bíróságnál elõzetes döntéshozatalt kezdeményezzen, határozathozatalra halasztotta a Merkantil Váltó és Vagyonkezelõ Bank Zrt. forinthiteles általános szerzõdési feltételei tisztességességének megállapítására indított perét, csütörtökön Budapesten.

« 1. oldal »