2024. április 19. Péntek, Emma.
 
A forint meg sem mozdult2012-04-05 10:02:13

A szerdai romlás után csütörtök reggelig keveset mozdult a forint árfolyama.

Negatív irányba mozdult el a forint szerda reggel: a külföldi devizákkal szemben 20-40 fillérrel gyengült.

Gyengült a forint kedd reggelre az elõzõ esti jegyzésekhez képest. Az eurót 295 forint, a svájci frankot 245 forint közelében jegyezték nyolc órakor.

Javuló nemzetközi befektetõi hangulatban erõsödött hétfõ reggelre a forint a térségbeli devizákkal együtt.


Budapest, 2012. március 30., péntek (MTI) – A forint árfolyama emelkedett pénteken kora este az euróval és a svájci frankkal szemben a délutáni és a reggeli jegyzésekhez képest a bankközi devizapiacon.

Gyengült a forint péntek kora reggelre, miután elõzõ nap a befektetõk kockázatvállalási hajlandóságát lerontották a vártnál gyengébb európai és amerikai makrogazdasági adatok. Nyolc óra után azonban erõsödni kezdett, az euró jegyezése 295 forint alá ment.

Nem mozog a forint2012-03-29 11:14:54

Nem változott lényegesen a forint árfolyama csütörtökön délelõtt az elõzõ napi értékekhez képest.

Bemozdult a forint2012-03-28 12:12:35

Kissé erõsödött a forint szerda reggelre a fontosabb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A forint a nemzetközi kedvezõ hangulat hatására az MTI által megkérdezett elemzõk szerint tartani fogja árfolyamát kedden, és 290-292 forint között mozog majd az euróhoz viszonyítva.

Helybenjár a forint2012-03-24 13:11:31

Nem változott szombaton a forint árfolyama, a héten azonban a térségbeli devizákkal együtt nagyjából egy százalékkal gyengült.

Lényegében nem változott a forint árfolyama péntek reggelre a fontosabb devizákhoz képest: röviddel hét óra után az eurót 293,22 forinton jegyezték a nemzetközi bankközi deviza kereskedelemben a csütörtök esti 293,29 forint után.

Árnyalatnyit erõsödött a forint csütörtök reggelre az elõzõ napi gyengülés után, nyolc órakor az eurót 292 alatt, a svájci frankot 242 alatt jegyezték. Késõbb fillérekkel gyengült a magyar fizetõeszköz.

Alig változott a forint árfolyama kedden reggel a fontosabb devizákkal szemben. Hétfõn délutánig még erõsödött a forint, követve az euró erõsödését a dollár ellenében, de estére elfogyott a lendület, és gyengült a forint a bankközi devizapiacon.

Mérsékelt gyengüléssel kezdte a hétfõi kereskedést a forint, késõbb azonban irányt változtatott, így az euró árfolyama 290 forint alá került.

Erõsödött a forint csütörtök délelõtt a fõbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi kereskedelemben a szerda esti jegyzésekhez képest.

A vártnál enyhébb uniós dorgálás, illetve a pozitív nemzetközi hangulat is hozzájárult a forint erõsödéséhez. Az is kedvezõ hír lehet, hogy a svájci frank ismét gyengülni kezdett az euróval szemben, és megközelítette az 1,21-es szintet, áll a Commerzbank napi pici kommentárjában.

Bár kora reggel még árnyalatnyit erõsödött a forint, késõbb gyengülni kezdett a bankközi devizapiacon; tíz óra körül az eurót 293 forint közelében jegyezték. A kereskedõk szerint a forint kisebb gyengülését a dollár euróhoz viszonyított erõsödése okozza.

Gyengült a forint péntek reggelre a fõbb devizákhoz képest a bankközi piacon. Napközben is csak filléreket változott az árfolyam, az euró beállt a 294 forint körüli szintre.


Budapest, 2012. március 7., szerda (MTI) – Gyengült szerdán a forint: az eurót 15:00 órakor 296,77 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben a kedd délutáni 294,44 forint után.

Tovább gyengült a forint2012-03-06 10:27:14

Kissé gyengült a forint kedd reggelre a fontosabb devizákhoz képest. A hétfõn kezdõdött gyengülést az okozta, hogy továbbra is bizonytalanság övezi az IMF-fel kötendõ magyar megállapodást és a kohéziós források lehívását.

A Brent és a gázolaj olcsóbb lett, miközben a forint ennél kisebb ütemben gyengült a múlt héten a dollárhoz képest.

A csütörtöki hullámzás után erõs szintekrõl indul a forint péntek reggel a nemzetközi devizakereskedelemben.

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Gyengült csütörtök reggelre a forint, ami az amerikai jegybank szerepét betöltõ Fed elnökének beszédét követõen a nemzetközi piacokon kialakult némileg visszafogottabb befektetõi hajlandóságnak tudható be.

Növelte elõnyét a forint2012-02-28 10:04:33

A forint erõsödött kedd reggelre valamennyi külföldi devizával szemben. Az euró 290 forint alá került kora délelõtt.

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült hétfõ reggel a forint a bankközi piacon, az euró 293 forint közelében is járt, majd veszített értékébõl.

« Előző « 5. oldal » 10 11  Következő »