2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben kissé erõsödött péntek reggelre a forint a bankközi piacon.

Minden fontosabb devizával szemben kissé erõsödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizapiacon. Az euró forintárfolyama az idén eddig kedden 285,60 forinton volt mélyponton, míg január 5-én, 324,27 forinton volt csúcson. A forint árfolyamát csütörtökön az államkötvény-aukció befolyásolhatja.

Jó erõben maradt a forint2012-02-22 09:41:42

Szerda reggel nagyjából tartotta a keddi erõsödést a forint a továbbra is jó nemzetközi piaci hangulatban. Az euró 286,59 forint volt szerda reggel a bankközi devizapiacon a kedd esti 286,47 forint és a kedd reggeli 287,84 forint után. A svájci frank 237,28 forintra drágult a kedd esti 237,13 forintról.


Budapest, 2012. február 20., hétfõ (MTI) – Erõsödött a forint hétfõn reggelre az általánosan javuló nemzetközi piaci hangulatban.

Csütörtökön, a kedvezõ amerikai makroadatoknak köszönhetõen ismét az optimizmus uralta a piacokat, így a forint gyorsan visszatért a 290 körüli szintre. Innen akkor léphetünk tovább, ha a görögök végre megállapodnak a hitelezõkkel, áll a Commerzbank napi piaci kommentárjában.

A keddi gyengülés után erõsödött a forint szerda reggelre: az eurót röviddel hét óra után 290,67 forinton jegyezték a nemzetközi bankközi devizakereskedelemben. Elemzõk szerint az euró árfolyama a következõ napokban is a 290 forintos szint körül alakul majd, feltéve, hogy nem történik valami rendkívüli a nemzetközi porondon. Kedden az okozta a forint gyengülését, hogy veszített erejébõl az euró is, elsõsorban azért, mert kilenc uniós tagállamot, köztük nyolc euróövezeti országot minõsített le a Moody's, illetve rontotta az elsõrendû besorolások kilátását.

Erõsödött a forint hétfõ reggelre az államcsõd közvetlen veszélyét elhárító görög parlamenti szavazást követõ pozitív piaci reakcióknak köszönhetõen.

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült péntek reggelre a forint. A régiós devizák is gyengültek az euróhoz képest, mert a görög mentõcsomagról szóló döntés elhalasztása rontotta a befektetõi hangulatot.

A görög mentõcsomagról szóló hírek befolyásolták a forintot, amely csütörtök reggelre erõsödött a külföldi devizákkal szemben, majd veszített elõnyébõl.

Az euróhoz, a dollárhoz és a svájci frankhoz képest is erõsödött reggelre a forint a devizakereskedelemben. A forint elsõsorban az euró dollárral szembeni erõsödése miatt került emelkedõre.

Bizonytalan nemzetközi hangulatban kissé gyengült a forint kedd reggelre: az eurót nyolc órakor 292,62 forinton jegyezték a devizakereskedelemben a hétfõ esti 291,56 forint után. Kilenc óra körül azonban valamennyi fontosabb valutához képest erõsödni kezdett a forint.

Csapkodva kezdett a forint2012-02-06 10:07:14

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült hétfõ reggelre a forint a bankközi piacon, késõbb hullámzó teljesítményt nyújtott. Kora délelõtt elõször javított helyzetén a magyar deviza, majd mérsékelt gyengülés, utána pedig újból erõsödés következett.

Továbbra is stabil a forint2012-02-03 11:17:54

Továbbra is tartja árfolyamát a forint pénteken délelõtt, az eurót 10.15 órakor 291,65 forinton jegyezték a bankközi devizapiacon a reggeli 291,42, és a csütörtök esti 291,47 forint után.

Õrzi nyereségét a forint2012-02-02 11:06:14

Õrzi szerdán szerzett nyereségét a forint: az eurót csütörtök délelõtt tíz órakor 291,49 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben a szerda délutáni 291,50 forint után.

Szerda kora reggel kissé erõsödött a forint a bankközi devizapiacon az elõzõ esti gyengülés után. Devizapiaci kereskedõk szerint bizakodó a hangulat a tõkepiacon, ami a forint árfolyamában is megmutatkozik. Fél 11-ig az euró egy, a dollár két egységgel gyengült a forinthoz képest.

A görög adósságátalakítási tárgyalások lezárása, így az államcsõd elkerülése reményében javuló befektetõi hangulat jóvoltából erõsödéssel kezdett a forint kedden.

Budapest, 2012. január 30., hétfõ (MTI) -  Gyengült hétfõ reggelre a forint a legfontosabb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon.

A szerda esti komolyabb erõsödés után jó erõben nyitott a forint csütörtök reggel is: az eurót 296, a svájci frankot 245 forinton jegyezték nyolc órakor. Ezután átmeneti gyengülést követõen az euró jegyezése 294 forint alá is ment. Kereskedõk szerint a forint a Magyarországgal szemben oldódó piaci fenntartásoknak köszönhetõen részese a kockázatosabb devizákra most jellemzõ erõsödésnek.

Valamennyi fontosabb külföldi devizához képest erõsödött a forint szerda reggelre. Az euró, a dollár és a svájci frank is több mint egy forinttal gyengült a magyar fizetõeszközhöz képest.

Korrigálta kissé hétfõn szerzett nyereségét a forint kedd reggelre, csatlakozva ezzel az eurónak a görög adósság átalakítási tárgyalások elhúzódása miatt megtorpant erõsödéséhez.

Vegyesen kezdte a hetet a forint, a péntek esti jegyzésekhez képest a dollár árnyalatnyit erõsödött, a svájci frank enyhén gyengült a forinthoz képest hétfõ kora reggel.

Lendületbe került a forint2012-01-19 12:12:43

Az általában is javuló euróövezeti befektetõi bizalom és a Magyarországgal szembeni korábbi piaci fenntartások oldódása együttesen jelentõs erõsödéshez juttatta a forintot csütörtök reggelre.

Kedd reggelre alig változott a forint árfolyama a fontosabb devizákhoz képest a hétfõ esti kismértékû gyengülés után, a dollárral szemben erõsödött a magyar fizetõeszköz.

Nagy zavarban a forint!2012-01-16 09:07:32

Az eurózóna országainak általános leminõsítése miatt az alkuszok beijedtek, így a forintot is inkább adják, mint veszik ma reggel, ezért látványosan gyengül a pénzünk.

Az euróhoz és a svájci frankhoz képest kissé gyengült, a dollárhoz képest stagnált a forint jegyzése a devizapiacon pénteken kora reggel.

« Előző « 6. oldal » 10 11  Következő »