2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A Facebook külön figyelmeztetést ad, ha nem sima hackerek, hanem egy ország kormánya próbál meg hozzáférni adatainkhoz.

Az EU beintett a Facebooknak2015-10-06 18:12:25

Forrás: AFP/Daniel Roland Az Európai Bíróság döntött: megvédi az uniós állampolgárok adatait az amerikai Nagy Testvértõl. A felhasználókról Európában tárolt információk nagyobb védettséget élveznek. Az új szabályozás legjobban a Facebookra nézve lehet ártalmas.

A Facebook nemrég új funkciót élesített, melynek lényege, hogy az oldalra feltöltött videók automatikusan elindulnak. Ez sokakat idegesít, de szerencsére nem lehetetlen gátat szabni neki. Elmondjuk, miként, és azt is, hogy elsõre miért aggasztó a közösségi portál szokatlan megoldása.

Elindult a közösségi oldal régóta várt funkciója, mellyel teljesen megújulhat az internetes hírközlés. Csak azt olvassuk majd, ami érdekel.



Módosul a Facebook reklámpolitikája: a lájkok és megosztások többé nem érnek semmit.

Azt kérdik, hol a pénz2015-03-17 18:52:40

Immár a Facebookon is szervezõdnek a Quaestor-botrány debreceni károsultjai.

A közösségi oldal bevetés elõtt álló arcelemzõ és -felismerõ algoritmusa nagyon közel áll ahhoz a szinthez, mintha ember lenne.

Amerikában már bevezették és hamarosan nálunk is új funkcióval bõvül a közösségi oldal.

Néhány nap alatt több mint százezer felhasználót fertõzött meg a facebookos megosztásokkal terjedõ legújabb kártevõ, ami kezdetben egyszerû szoftverfrissítésnek tûnik, de igazából trójai faló programot tölt le gépünkre.

Mutatunk 10 ellenpéldát azoknak, akik szerint a Facebook még mindig jó dolog. Persze, hogy jó dolog, de jól esik szurkálni egy kicsit, mert nem mi találtuk ki.

Szánjon rá idõt, megéri!2014-12-03 13:17:52

Döntsön még idõben adatai felhasználásáról, s késõbb nem éri kellemetlen meglepetés.

A jeges kihívás után itt az újabb: a kedvenc versét kell posztolnia a megszólítottnak. Többségük áll elébe.

A fideszes politikus a reklámtörvény mellett arról is beszélt a köztévében, hogy a meghívásos pályázatokra csak azt kellene meghívni, akinek a megbízást oda is adnák.

Egymás megtalálását könnyíti majd az új mobilfunkció. Szerencsére kikapcsolhatóra tervezik.

A közösségi oldal követi a Google példáját és berendezte saját mesterséges intelligenciát kutató laboratóriumát, aminek vezetõjéül egy ismert robotikai szakembert kért fel.

Egyre többször fordul elõ, hogy egy botrány fõszereplõje azt állítja, hogy valakik feltörték a Gmail-, Youtube-, Facebook- vagy bármilyen más jelszavát, és helyette tettek fel valamit az oldalra. A másik, amikor egy párkapcsolatban az egyik fél szerzi meg a párja jelszavát, és ezzel visszaélve ellenõrzi, mit csinál a másik, vagy a nevében tesz kellemetlen dolgokat, esetleg zsarolja az ott találtakkal. De vajon mennyire egyszerû feltörni a közösségi portálokat vagy a Google levelezõrendszerét, és mit tehetünk, hogy megvédjük magunkat?

A folyamatosan a közösségi oldalakon logó, csetelõ emberek motivációiról, a rájuk leselkedõ veszélyekrõl is nyilatkozott Kossuth Rádió által megkérdezett pszichológus.

Érdekes ötlettel állt elõ Biz Stone, a Twitter társalapítója. A menedzser úgy véli, hogy létre kellene hozni a népszerû közösségi oldal reklámmentes, de fizetõs változatát.

Hosszas vita után kapta meg a még 2006-ban egy magyar cég által levédett Facebook.hu domainnév tulajdonjogát a világ legnagyobb közösségi oldala.

Megújul a Facebook üzenõfala
Látványos változás elõtt a Facebook. Külön-külön hírfolyamba kerülnek a játékok, a fotók, a hírek.

Megint változik a Facebook2013-03-04 10:43:26

Néhány új-zélandi már élesben tesztelheti, amit a világ maradékának csak a hét végén mutatnak be. Tetszik vagy sem?

 

A közösségi oldal pár héten belül jön ki a legújabb okostelefonos szolgáltatással, amellyel folyamatosan tudni fogják, hogy ki merre jár. Akár akarja a felhasználó, akár nem.

Három figyelmeztetés után akár ki is rúghatják a közösségi oldalakon aktív mentõst .

Már egy szigetes csoportkép is problémás lehet, de akár egy illetlen poszt vagy lájk is elvághatja a munkába vezetõ utat. Körkép arról, mire számíthatnak internetes jelenlétükkel kapcsolatban a hazai álláskeresõk.

« 1. oldal »  Következő »